Pinsetur til det blide Sørland!

17. mai gikk frøken Julie først i tog, som "duskejente", dvs hun holdt dusken i skolefanen :)

Deretter holdt hun 17. mai tale på skolen, her ivrig øving før talen skal holdes :)

Etter skoleaktiviteter bar det rett hjem for å pakke i bilen og reise til Sørlandet. Da vi kom frem var bordet dekket, og vi spiste deilig lapskaus, deretter kom kaka på bordet!

Lørdag reiste vi inn til Tangvall og gikk på kafé

Før vi kjørte tilbake til hytta, var vi innom masse strender på vei tilbake. Julie prøvde temperaturen i vannet både her og der :)

Hun fant en fisk i sjøen også :)

Natt til søndag var det et forskrekkelig tordenvær. Først flere timer med lyn omtrent hvert 3-4 sekund, deretter tirdenskrall og lyn nesten hele natta. Ble ikke mye søvn, men om morgenen skrin sola igjen. Så da ble det en liten badmintonturnering nede ved stranda :)

Om kvelden var det blikkstille på sjøen, så vi var ute og fisket :) 2 sei fikk vi, som ble kokt og spist med flatbrød og smør. Digg!

Hjemturen i dag hadde de meldt regn, men disse skyene var det nærmeste regn vi kom, heldigvis!

Alt i alt har vi hatt en flott pinse! Hvordan var din pinse?

8 kommentarer

Ellen

20.05.2013 kl.20:45

Så flott dere har hatt det :) Misunner dere den fisketuren! Her har pinsen bestått i eksamensskriving og raking av plen :) Har hatt et fantastisk nydelig vær hele pinsen :) Deilig!

Ha en flott uke :)

muumimamma

20.05.2013 kl.21:24

Ellen: Ja det var en flott tur :) Du er ikke alene om eksamensforberedelser, min nest yngste valgte å være hjemme i helga og pugge norsk, matte og historie, hun hadde ikke fått lest mye hvis hun hadde vært med oss :)

frodith

20.05.2013 kl.21:37

Så ut som du har hatt en herlig pinse Muumi :-) Det har vært skikkelig deilig. I dag har jeg vært i byen på kafe, og gått tur. DEilig :-)

muumimamma

20.05.2013 kl.23:35

frodith: ja bort sett fra ryggen som truet med å ta livet av meg hadde jeg en aldeles nydelig helg :)

Fotballmammaen

21.05.2013 kl.11:41

Hun er jammenmeg tøff hun Julie :-)

Kjekt å se så mange fine bilder!

muumimamma

21.05.2013 kl.11:44

IFotballmammaen: ja hun er ikke akkurat skvetten :)

I gode og onde dager!

21.05.2013 kl.13:44

Fin helg det der.

muumimamma

21.05.2013 kl.13:56

I gode og onde dager!: ja kjempefin :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits