Dag 21: Min verste uvane

Ja.. Det var det da.. Jeg må nok innrømme at min verste uvane er røyken. Selv om jeg nok ikke røyker så mye som mange andre, så burde jeg la det være.

Riktignok lar jeg det være når det er stygt vær ute, jeg gidder IKKE stå ute i regn eller snø for å røyke, huttetu! Og jeg forstår ikke de som bare MÅ, uansett vær! Nei, jeg må kunne sitte ute på terrassen og kose meg, uten å fryse meg halvt ihjel, eller se ut som en drukna katt når jeg kommer inn! Gjerne med en god bok og en kopp kaffe :)

Har noen ande små uvaner også, som å legge fra meg tannpirkere overalt. Jeg bruker sånne pirkere i plast med tanntråd på, så skyller jeg dem og bruker om igjen. Det er et stort irritasjonsmoment for gubbelille :/

Når jeg er alene i stua pleier jeg å sitte i godstolen og høvle tykt skinn fra hælene ned på gulvet, for det er så trangt på badet at jeg ikke orker å sitte der. Jeg rydder selvsagt opp etter meg med en gang, men jeg tror ikke det egentlig er rette plassen å sitte med sånt.

Jeg har en stygg tendens til å gå og snoke i kjøleskapet hele tiden. Som regel tar jeg ikke noe der, og når jeg gjør det er det som regel frukt eller grønnsaker, men det er en irriterende uvane!

3 kommentarer

Unni

22.05.2013 kl.16:45

Den verste uvanen min er vel å BOMME røyk i hyggelig selskap med vin :-\ Kunne jo kjøpt med en pakke, men....jeg er jo IKKE-røyker, hehe. Ellers er uvane nr 2 å la badedøra stå åpen når jeg er ferdig der. Flyfilla (min ektemake) har truet med å hekte den av, men har ikke gjort det enda :-D Han og ungene har eget bad og der er alt i orden, selvfølgelig, hehe. Ellers er jeg perfecto :-D :-D

frodith

22.05.2013 kl.17:30

Du kan la være å røyke i mange dager om det regner hele tiden? :-) Ikke avhengig på DEN måten, fysisk? Jeg var nemlig sånn, før jeg sluttet :-) GADD sjeldnere og sjeldnere fordig det passet ikke.. Og til sist bare bestemt jeg meg :-) Jeg driver som Unni og legger fram meg ting her og der.. men det gjør jammen samboeren også:-D

frasoloppgangtilsolnedgang

22.05.2013 kl.21:07

Etter at jeg slutta å røyke er vel min største uvane å be mannen hente ting istedet for å reise meg selv. Blir litt mye mas innimellom til han ;)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits