Dag 22: Mine 5 yndlingsvesker

Når man har så mange vesker som meg er det vanskelig å plukke ut bare 5, men her er i allefall 5 av de jeg bruker mest :)

Jeg vant et gavekort på 750 kr i en liten nisjebutikk på Bryne, og la til 149 kr, så fikk jeg denne veska fra Ecco. Forøvrig den eneste dyre merkeveska jeg har ;)

Denne er fra Lindex. De hadde to for en, så den var ikke dyrere enn 79 kr :)

Denne er ny, kjøpt på H&M for 99 kr

Denne husker jeg ikke hvor jeg kjøpte, eller hva den kostet. Den er gammel, men jeg bruker den ofte :)

Denne er fra Boutique Chantal, og jeg ga 100 kr for den på salg :)

5 kommentarer

frodith

23.05.2013 kl.15:23

Det så ut som vesker med litt sånn passe størresler på også :-) Litt kul den røde da :-)

Unni

23.05.2013 kl.15:24

Nå har du helt klart nærmet deg type outfit-blogg :-D Smykker, innholdet i en DAMEveske...Venter med spenning på neste innlegg, sko f.eks, hehe. Hasta luego!

muumimamma

23.05.2013 kl.15:26

frodith: ja jeg må innrømme at jeg følte meg litt småfrekk da jeg kjøpte den, hehe! Ender som regel opp med noe svart, for det passer til alt liksom. Men jeg har noen beige, brune og turkis også da :) Og så et par grå

muumimamma

23.05.2013 kl.15:28

Unni: hehe, hadde det ikke vært for utfordringen jeg deltar i, så hadde jeg nok aldri lagt ut de innleggene der!

Unni

23.05.2013 kl.15:47

Har ikke tid til å holde meg oppdatert hele tida jeg vet du, men nå leste jeg om din '30 day challenge' ;-) Gleder meg til hva du har å vise Day: 30 :-D

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits