Å du og du så flinke vi er!

Denne helga har vi gjort noe som vi bare har pratet om i et par år: Vi har malt terrassedøra, alle vinduskantene og listene rundt, og toppbordet på terrassegelenderet :)

Gubbelille hjalp til så godt han kunne, i allefall med terrassetoppen :) Og de store flatene på listene rundt vinduene. Men han er ikke så flink å male, han søler og griser, og treffer utenfor det han skal male. Og så har det en tendens til å bli endel mandager rundt omkring. Så i går på førstestrøket, malte jeg det meste alene, så fikk han gå foran med en sånn stålskrubb og fjerne gammel flasset maling. Men i dag har han også malt, så det gikk fort! han tok de store flatene, og jeg tok alt pirket rundt vinduene. Så nå er vinduene og sånt så flotte og fine, atte :))

Jada, jeg vet at veggen også trenger et strøk, men dette er et digert høyt hus, med flere leiligheter. Så det leier vi inn folk til! Det er ingen som har lyst å stå i stige oppunder mønet i 3. etasje og male!

6 kommentarer

I gode og onde dager!

26.05.2013 kl.16:06

Fint ble det da...

muumimamma

26.05.2013 kl.16:58

I gode og onde dager!: :)

frodith

26.05.2013 kl.19:47

Ja, godt å få vært ute og gjort noe fornuftig :-D Er umulig å bare ligge helt stille å glo i varmen hvertfall :-D Jeg har vært på stranda, men også litt flink jeg også,har klippet gress hos mor ;-) Men ikke malt noe :-D

muumimamma

26.05.2013 kl.20:48

frodith: vi klippet gresset på tirsdag, så det holder noen dager til :)

Skribenten

26.05.2013 kl.21:38

Så flinke dere har vært, og så heldige med været ;)) Godt å få gjort sånt, for det henger gjerne over en til man får ut finger'n :))

muumimamma

26.05.2013 kl.23:06

Skribenten: ja dette har hengt over oss i 2 år nå, så det var på tide :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits