Dag 27: En sang som beskriver hvordan jeg føler meg i dag

 

Ja, denne skulle vel kunne si det :)

10 kommentarer

Unni

27.05.2013 kl.15:29

Og ikke visste jeg, at jeg en av de bloggløse, skulle feires en mandag morgen, da hadde jeg skulka jobben, hehe. Håper du tok en kaffe for meg :-D Du var en rastløs sjel i dag hører jeg, håper du er mer laidback nå :-D Snakkes Muumi!

frodith

27.05.2013 kl.16:55

Jeg harcikke fått hørt sangen, pga ikke høytalere på pc på jobb. Men skjønner du er litt rastløs ;-) Fått gjort noe da? :-)

muumimamma

27.05.2013 kl.17:35

Unni: Joda, laidback er jo greit, men det kan bli litt mye av det også :)

muumimamma

27.05.2013 kl.17:38

frodith: nei ikke så mye, dessverre. Sliter sånn med ryggen for tida, at jeg får ikke gjort mye uten å bli liggende etterpå. Nå driver en fysioterapeut og en kiropraktor og manipulerer ryggen, får håpe det gjør den LITT bedre hvertfall :)

Unni

27.05.2013 kl.18:01

Jeg har vanskelig for å være laidback selv, jeg kan iallfall ikke tvinges til det. Slår ryggen seg vrang, ja da MÅ en jo avpasse farten etter forholdene, skjønner det godt. Håper inderlig behandling hjelper deg til å bli MYE bedre :-)

muumimamma

27.05.2013 kl.18:47

Unni: ja ryggen har vært vrang endel år, særlig de siste 2-3 årene etter at de flyttet en ryggmuskel frem for å lage nytt bryst. . Og jeg frykter at jeg ender som ufør hvis de ikke klarer å få orden på den igjen. Det frister ikke akkurat kan man si. Får bare krysse fingrene for at behandlingen virker :)

Unni

27.05.2013 kl.19:36

Jeg har lest innlegget du skrev om brystkreft nå, alle kvinners mareritt :-( Flott at du fikk rekonstruksjon, men at ryggmuskelen ble brukt det høres ille ut, vi er jo SÅ avhengig av ALLE muskler. En av mine venninner fikk rekonstruksjon for 2 år siden, men der brukte de fett og årer fra magen. Det har IKKE vært problemfritt på noen måte det heller, hun ble bl.a gående foroverbøyd lenge pga 'stramming' og dårlig blodforsyning til 'nypuppen'. Hun går jevnlig hos Naprapat og går nå rak i ryggen og er tilbake i jobb nå :-) Skal jeg avslutte med å si "TENK POSITIVT", den har du hørt før eller? Du kommer tilbake i jobb :-) Ha en så god kveld du kan Muumi <3

muumimamma

27.05.2013 kl.20:41

Unni: de kunne ikke bruke magen min, jeg har store stygge operasjonsarr der fra før . Men ellers har det fungert fint med ryggmuskel og hud fra ryggen. Jeg var mye plaget med ryggen før også, men ikke så mye som nå.
Ønsker deg også en god kveld :))

Fotballmammaen

27.05.2013 kl.23:49

Artig sang, en god gladsang :-)

muumimamma

27.05.2013 kl.23:54

Fotballmammaen: jepp, litt artig :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits