Dag 29: En kjendis jeg ligner på

Sånn ved første tanke: Absolutt ingen!
Men skal det være så skal det være. Så jeg lastet ned appen Celebalike (kosta meg 7 kr!) og prøvde meg med diverse bilder av meg som var tilgjengelige på mobilen. Og resultatet var litt overraskende! Her er skjermbilde av resultatet fra de bildene jeg testet med:

Så, konklusjonen får være: jeg ligner ingen, men har muligens likhetstrekk med Kim Basinger. Vet ikke helt om jeg skal være fornøyd med det eller ikke :)

4 kommentarer

frodith

29.05.2013 kl.06:27

Det skal du være fornøyd med :-) OG du var jo lik med forskjellige bilder, så det er HELT KLART hene du likner liksom :-D

Skribenten

29.05.2013 kl.09:45

Yay, for min Kim Basinger lookalike bloggvenn :D Det er artig med sånne greier :)) Mon tro hvem jeg ligner på av kjendiser..? Jeg har ikke tlf jeg kan laste ned app på, så jeg må nok leve i uvitenhet, hehe.. Ønsker deg en strålende dag :))

muumimamma

29.05.2013 kl.09:58

Skribenten: hehe, den appen er ikke SÅ mye å rope hurra for da, tror ikke du går glipp av så veldig mye :)

Unni

29.05.2013 kl.15:14

Tja, kanskje lik nese som Kim på det siste bildet, jeg er på fornavn med henne skjønner du :-D Vær deg selv du Muumi, vakker både ut- og innvendig :-) Ha en fortsatt god onsdag med dine prosjekter av alle slag!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits