Snart ferdig!

Ja, nå har jeg så og si en hel måned skrevet forhåndsdefinerte innlegg her på bloggen. Noen har vært ganske enkle å få til, mens andre har jeg slitt litt med.

Og i morgen kommer siste innlegg i utfordringen, nemlig om det rareste jeg har. Den har jeg brukt litt tid på å finne utav. For rare ting?? Har jeg noe rart da? Helt sikkert, men så var det å komme på det da. Og jeg fant noe etterhvert, men jammen måtte jeg lete litt :) Så nå ligger det et siste innlegg i utfordringen klar til å publiseres.

Og jeg må jo innrømme det, det HAR vært ganske greit å ha fiks ferdige tema å skrive om :)

5 kommentarer

frodith

29.05.2013 kl.10:18

Jeg har tittet på de forskjellge utfordringene som har vært rundt omkring jeg også, men har bare valgt meg ut noen av temaene jeg har likt, og gjort det på min måte. Orket ikke hele PAKKA :-D Spent på i morgen da :-)

Blunck-sieri

29.05.2013 kl.13:22

Jeg har mye rart jeg også...tror jeg nok...men jeg aner ikke hva jeg heller...for det som er "rart" for andre..det er jo kanskje ikke det minste rart for meg hihi. Vurderte slike utfordringer jeg også...men forløbig har har jeg så mye utfordringer i hverdagen..at jeg ikke har fått det til. Og vedr ferdig skrevne innlegg..jeg har ikke det. Men..hver gang det dukker opp ideer el ord i hodet mitt..så går jeg på bloggen og skriver overskrift og stikkord til fremtidige nye innlegg om emnet som slo meg...gjør jeg ikke det...er det hele glemt i løpet av et nano sekund ,-) så her er det teflon hjerne og x antall halv gjorte lagrede blogg inlegg ,-)

muumimamma

29.05.2013 kl.14:01

Blunck-sieri: det var lurt! Å lage overskrifter for å huske hva man kan skrive om :) Takk for tipset :))

muumimamma

29.05.2013 kl.14:02

frodith: Ja, kanskje ikke dumt å plukke litt her og litt der :)

Blunck-sieri

29.05.2013 kl.14:43

Værsegod Muumimamma, bare hyggelig om det kan hjelpe fler...jeg har jo helt gullfisk hjerne i blant..så detta var eneste løsningen hehe ;-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits