Sånn, dette ser ut til å kunne bli bra :)

Som jeg sa tidligere, så måtte jeg rekke opp alt jeg hadde strikket, og begynne helt på ny. Nå har jeg strikket opp 2 nøster og ser at dette kan bli bra :)

Sett litt nærmere kan man formelig se hvor mykt og deilig dette blir :) Som jeg gleder meg til det blir ferdig!

4 kommentarer

frodith

01.06.2013 kl.11:45

Ikke sant det er gøy :-) Moro å strikke og hekle!! Man får helt dilla, og det er derfor man blir fort ferdig ;-) Blir fin sommer-kvelds-genser kanskje dette?:-)

muumimamma

01.06.2013 kl.12:25

frodith: ikke så veldig gøy syns jeg, men det er ikke noen som gjør det for meg, så da MÅ jeg selv hvis jeg vil ha. Begynte på noen regnbuesokker tidligere i vinter/vår. Jeg har strikket ferdig den ene, den andre er halsen ferdig på, og der ligger den, uten fot :/

frodith

01.06.2013 kl.12:27

Sokker er vanskeligere og verre, jeg kan IKKE hvertfall. Men gensere er bare rett opp :-D og blir jo så fint!! Gled det til å bruke genseren etterpå ;-)

muumimamma

01.06.2013 kl.12:34

frodith: ja jeg gleder meg :)) ikke til arbeidet med å strikke, men til resultatet :) Og sokken skal bli ferdig, til slutt. Det er ikke vanskelig, men så kjeeeedelig!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits