Hahaha! Beste ever!!

Jeg fant en aldeles sjarmerende og utrolig morsom historie på Facebook, skrevet av en lettere desperat småbarnspappa, og den bare MÅ jeg få dele med deg! Hvis ikke denne får deg til å trekke på smilebåndet, så vet ikke jeg, hehe! Bare les her:

Livet som småbarnsappa har sine nedturer iblant...
Til vanlig er Lenny som et lite ekorn på tre bokser Red Bull. Uansett når på døgnet det er, så er det flatt jern, stram wire og høye kneløft som gjelder. Ranja og jeg mistenker at han enten er en adrenalin junkie, eller at han har et bittelite amfetamin problem.
Han hater å ta på seg klær, han hater å sitte i bilstolen og han vil ikke bli bært en eneste plass.
Men mest av ALT så hater Lenny å bytte bleie! Jeg får knapt sagt; «Lenny, nå må vi?» før han setter i et gaul som kunne skremt liv i publikumet til Sputnik for deretter å svi hull i flisene i et desperat forsøk på å unnslippe han der jævla løken (altså meg) som skal knekke ham ned på baderomsgulvet og vaske han i rassen.

En periode fungerte det slik at vi bare fant noe som fanget oppmerksomheten hans mens han lå der. Som regel noe som var innenfor rekkevidde på badet. Det er egentlig ganske utrolig hvor mye Lenny har hatt i munnen mens en febrilsk pappa forsøker å spa ut noe møkk fra arslet hans. Vi snakker håndkremer, mascara, munnskyllevann, hårbørster, after shave, tamponger, fotfiler, bind og dassruller? En gang var det rett før jeg rakk ham dokosten, men tok meg i det i siste øyeblikk. Man kan jo aldri vite hvor Lennys munn har vært mener jeg?
Nåvel? I dag skulle det ikke bli særlig annerledes. På vei over gulvet i full galopp, stopper Lenny og lager de der litt rare lydene, mens han i brøkdelen av et sekund skifter fra rød til lilla i trynet. Deretter bryter han ut i et tilfreds glis og fortsetter dagens cross fit trening.
Umiddelbart etterpå sprer det seg en stank rundt i stua som mest av alt minner om brente bildekk krydret med stinkdyrpiss.
Mamma har tatt seg en quvil, så da er det opp til meg og få desinfisert det der greiene som nå skvulper i bleia til min yngste sønn.
Jeg kikker meg rundt etter noe som kan avlede oppmerksomheten hans, men innser at med den dritefrekvensen han har lagt seg til, har jeg gitt ham alt løsøre minst to ganger. Jeg må motvillig innse at det er ingenting i Rønna som kan gi meg et lett bleiebytte på Lenny...

I et innfall født av ren desperasjon bestemmer jeg meg for at han kan få litt sjokolade med inn på badet. Det er jo lørdag, det nærmer seg barne-tv tid og det er jo mamma sin tur til å legge ham tenker jeg. Så da gjør det jo ingenting hvis han får et bittelite sukkerkick sånn ca rett før leggetid??
Som tenkt så gjort! Lenny får storøyd en voksen bit sjokolade trødd i neven, og inn på badet bærer det.

Hele sekvensen med å legge ham ned, ta av bukse, strømpebukse, brette opp body og genser går overraskende greit! Lenny koser seg med sjokoladen mens han småpludrer og gliser fornøyd.
Dessverre for meg har jeg undervurdert effekten av sukkeret.
Akkurat i det sekundet jeg får røsket av ham bleia, skulle man nesten tro at Lenny var med i Riverdance!! Bena går som trommestikker og jeg kjemper som en desperat løve mot klokka for å tørke av alt som er brunt sør for navlen til Lenny.
Men Lenny har vært med på dette før. Når han ser at pappa får små svetteperler i pannen, stikker tunga litt sånn halvveis ut av kjeften på skrå, og når pappa begynner lavmælt og si «det var da jæ?», ja da er startskuddet for Lennys Harlem Shake!! Han gjør et rykk som parkerer pappa, og før jeg vet ordet av det er jeg i en kamp på liv & død med en liten sopp som har alle intensjoner om å vinne! Klær, våtservietter, snørr, spytt og tilgjengelige badeleker fyker rundt ørene tettere enn knyttnever på en løefest i Sveio!
I en tåke av adrenalin, ungeskrik og krampe i låra, ser jeg i et glimt at Lenny har grisa til håndbaken min med de sjokoladeinfiserte hendene sine. Før jeg egentlig får tenkt meg, slikker jeg det i meg?
Et tiendels sekund etterpå innser jeg det! Det der var ikke sjokolade! Det der var dritt! Jeg sleika i meg bæsjen til Lenny!! Plutselig er kampen over. Jeg står på alle 4 og brekker meg på baderomsgulvet, mens Lenny med et triumferende hyl spretter opp og sprinter ut baderomsdøra med en våtserviett fremdeles stikkende ut av de kritthvite skinkene?.
Og jeg? Jeg står fremdeles og gulper på gulvet. Vurderer alt fra tannpuss til å skylle munnen i sprit, men klarer ikke å bevege meg. Det er bare en eneste tanke som farer gjennom hodet mitt; «Hva er det som har skjedd med livet ditt? Det er lørdags kveld og du får tiden til å gå ved å sleike i deg bæsj??!!??»

Livet som småbarnspappa er som regel ganske givende, foruten de dagene du må ta i mot en del dritt...

2 kommentarer

azul terciopelo

03.06.2013 kl.00:30

Hahahahahahahah.... Fyyy flate... :) Nå lo jeg så tårene trillet her :) hehehehehe

muumimamma

03.06.2013 kl.00:32

azul terciopelo: hehe, jeg også :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits