Næmmen, staaaaakkars!

Naboen min har et stort kirsebærtre i hagen, med et yrende fugleliv. På andre siden av gata er det en nabo med en gedigen blodbøk i hagen, også med et yrende fugleliv. Ganske koselig å sitte og se på alle fuglene hos mine naboer :)

MEN: hos de med blodbøken har de også en kjempestor tuja, og i det treet har det hvert år de siste årene bodd et par ringduer. De har hatt reir og fostret opp sine små der, og kommet trofast tilbake hvert år, også i år :) Nå vet jeg ikke om de har rukket å legge egg enda, men det virker sånn.

Her om dagen satt nemlig duene i kirsebærtreet og sturet hele dagen, og det var ikke akkurat likt dem. De bare satt der og hang med hodet, og jeg forsto ikke helt hvorfor de virket så triste, helt til jeg kikket bort til den andre naboen. Tujaen var borte! Med reir og alt! Ikke rart de var lei seg! Tenk om de hadde egg, eller kanskje tilogmed unger i reiret?? Stakkars duene! Jeg får helt vondt av dem, de sitter her borte i kirsebærtreet hver dag, og vet ikke helt hvor de skal gjøre av seg, stakkars!

6 kommentarer

tombola

05.06.2013 kl.09:16

Ja, slikt er trist! Har også et duepar i krattet på andre siden av veien hvor jeg bor. Vet jo ikke om de har fått unger, men stor aktivitet inn og ut i buskene er det hele dagen. Naturen er vakker, men det er et hårdt liv...

muumimamma

05.06.2013 kl.10:03

tombola: ja dessverre. Men syns godt de kunne ventet til høsten eller vinteren før de saget ned treet da.

frodith

05.06.2013 kl.10:08

Så fint bilde du fikk av dem :-) Men en veldig trist historie da, uff.. Lurer på hva de skal gjøre nå ja.. reiret og alt.. Hm.. mulefunkne..

muumimamma

05.06.2013 kl.10:50

frodith: får håpe de finner en ny reirplass og prøver igjen :) Men dårlig gjort av naboen da..

fembarnsmamma

05.06.2013 kl.12:21

Dårlig gjort!! Naboen her gjorde akkurat det samme med et tre som et skjærepar hadde laget rede. Jeg vet ikke om de hadde lagt eggene sine enda, men hva gjør de om eggene er på vei og de ikke har rede da?? Usympatiske mennesker altså=/

muumimamma

05.06.2013 kl.13:42

fembarnsmamma: helt enig!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits