"Shake that ass!" på høyt plan :)

Det er så morsomt å se på hagedingsene når de får noe godt som de liker.jeg har plukket løvetann, gitt dem hver sitt blad med kinakål og en stang hver med stangselleri. Og gjett om de koser seg med det! Spesielt Willy-gutten. Når han spiser noe han syns er ekstra godt, da rykker og rister rompa som bare det! Du vet, som når man får skikkelig leamus, bare mye mye mer! Og siden han er blitt så sur i det siste, er det herlig å se at han koser seg! Den dama som sitter til høyre er altså Tuffsan, hans nye venninne og leieboer, kanskje tilogmed samboer snart :) Hun har det ikke med å riste på rompa sånn i tide og utide, men hun ser ut til å kose seg for det :) Det er synd at man ikke kan vise frem litt "shake that ass" på et bilde, for det er ganske morsomt å se på :) Jeg kunne filmet det, men jeg kan ikke legge det ut fra mobilen uansett.

Og når man snakker om leamus... Nå rykker og rister det i kinnet mitt! Det er litt ekkelt syns jeg :)

2 kommentarer

Vera Lynn

05.06.2013 kl.12:21

Jeg må smile litt, og tenker tilbake til da jeg hadde marsvin, 3 stk. Når løvetannsesongen var i gang, og de viste når, sto alle tre på to ben og knagde på sprinklene i buret å skreik når vi kom hjem. Da viste de at de fikk løvetann :o)) Skulle man ha glemt det ble de skikkelig fornærmet å sparket sagflis utover hele gulvet, hehehe!!

muumimamma

05.06.2013 kl.13:33

Vera Lynn: hehe, ja de vet hva de vil :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits