NÅ er jeg sliten, nå!

Kjenner det skal bli godt å sove nå. Klokken ni i morges troppet jeg opp på sykehuset for en forhåpentligvis siste korrigerende operasjon etter rekonstruksjon av bryst. De som har lest min blogg en stund, vet at jeg hadde brystkreft i 2010, og har etter den tid vært gjennom 2 rekonstruerende operasjoner, og en korrigerende på det andre brystet.

Men for meg var ikke det godt nok. Forskjellen i størrelse var så stor at jeg enten måtte hatt bh med 2 forskjellige størrelser i cupen, eller fortsette å gå med innleggsprotese i bhen. Og ærlig talt: jeg valgte IKKE å rekonstruere bare for å fortsette med protese! Så nå har de redusert det friske brystet enda en gang, siden huden på det nye brystet ikke vil tåle å bytte til en større protese etter strålingen jeg fikk. Strålt hud er ikke elastisk nok, og kan risikere å sprekke!

Det betyr med andre ord at jeg har gått fra å være en stor B/liten C, til en A-cup. Kjipt, men ikke så mye jeg kan gjøre med det.
Jeg får hvertfall to pupper som passer i samme BH! (Men nå må jeg sikkert kaste alle BHene mine og kjøpe en haug med nye. Blir spennende å lete etter Bher i str 85-90 A! Det har jeg ikke sett i noen butikker!)

Jeg spaserte hjem så og si rett fra operasjonsbordet (ca 1 time etter at jeg ble vekket av narkosen), så fikk jeg 2-3 timer hjemme hvor jeg laget 2 brett oppskåret frukt pent dandert, før det bar ut igjen på avslutningsfest i klassen til Julie... Nå er jeg mildt sagt sliten. Håper jeg får sove, for jeg blir nok pent nødt til å ligge på ryggen hele natta, og jeg som alltid ligger på sida...

God natt!

7 kommentarer

frodith

07.06.2013 kl.06:36

Håper formen din er brra/bedre i dag, ikke sliten og ikke vondt :-) Klem <3

Hanne

07.06.2013 kl.10:47

Ta det rolig dame..du må ikke stresse.

Jeg har for ikke lenge siden hatt reduksjons, men jeg lå på poerasjonsbordet i mange timer. Har enda ikke fått kjøpt meg nye bher, så det er jeg spent på. Skjønner ikke hvilken str jeg skal ha..hehe

Håper det går bra med deg og at du får slappe godt av, for det trenger du.

Ha en god dag !

muumimamma

07.06.2013 kl.11:55

Hanne: Jeg lå lenge på bordet da jeg hadde første rekonstruksjon, da tok de en del av ryggen min og flyttet frem. Og jeg ble SÅ skuffet, for kirurgen mente at det ikke var nødvendig å legge inn protese. "Det er mer enn nok å ta av bak her" sa han. Og etter operasjonen var jeg like flat som før og måtte bruke samme protese i bhen som før. "Det kommer ingen til å legge merke til når du har bh på" sa han da. Arrogant drittsekk som ikke tar hensyn til mine følelser. Jeg fikk etterhvert lagt inn protese, og da fikk jeg "litt pupp". Sånn omtrent halvdelen av det friske. Og så måtte jeg få nye innleggsproteser. Et halvt år etterpå fikk jeg redusert det friske, men ikke mer enn at jeg fortsatt måtte bruke protesen i bhen :( Nå ser det ut som jeg har fått redusert nok til at jeg kan kvitte meg med protesene mine. Men det gjenstår jo å se når jeg får tatt av bandasjene.

Unni

07.06.2013 kl.17:21

Du er en tøff jente, men du hadde vel ikke krefter til å gi den arrogante drittsekken av en lege en ørefik den gangen :-( Håper du er noenlunde smertefri i dag og at resultatet blir bra til slutt :-) Ha en god helg, her skinner sola, så nå sitter jeg med beina høyt på terrassen og gjør mindre enn ingenting :-D Una <3

Fotballmammaen

07.06.2013 kl.19:06

Håper at dette blir bra for deg :-) God helg!

muumimamma

08.06.2013 kl.00:55

Unni: Takk :) Det var vondt da jeg våknet, men det r utrolig hva smertestillende kan gjøre :) så dagen ble bra, og jeg har fått brukt terrassen litt jeg også :) Og viftet litt med mine turkise sommertær :)

muumimamma

08.06.2013 kl.00:56

Fotballmammaen: ja det håper jeg også :)) Takk!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits