Sommer- outfit. Slapp av, slike innlegg blir ikke en vane!

I dag hadde jeg litt behov for å bruke litt penger på noe fint til meg selv!

Og på Vivikes fant jeg dette:

Og denne: (bare i hvitt, men det hadde de ikke bilde av)

Og så kjøpte jeg to hvite topper, en kort med regulerbare "bh" stropper og en lang singler med blondekant nederst som jeg kan ha under den hullete oransje toppen :)

I tillegg har jeg veldig lyst på disse to:

Jeg må jo ha litt sommerklær når vi skal til Gran Canaria, må jeg ikke? Fikk jo ikke kjøpt meg noe særlig i fjor sommer, da kom temperaturen sjelden over 10-12 grader der vi var, og året før var jeg feit, og ikke sørlig mye fra den tiden finnes i mine skap lenger, hehe :)
Tenk så lekkert det oransje og hvite vil bli mot sommerbrun hud!

2 kommentarer

Hanne

14.06.2013 kl.06:03

Her var det mye fint.

Buksa så veldig god ut. Jeg finner ikke bukser som jeg trives i. Denne må jeg se om de har her også.

frodith

14.06.2013 kl.06:39

Fine kjoler ja :-) Jeg har begynt med skikkelig lange kjoler.. Gikk aldri i før, pga jeg er så lang selv.. følte meg enda lengre :-D Men nå synes jeg det er kjempefint :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits