Åh! Nå gleder jeg meg!

Nå har jeg akkurat vært i nettbanken og betalt resten av ferien vår hos Startour! Plutselig er ferien mye mere virkelig! Og nærme! Bare en måned igjen :)

I går var jeg jo og kjøpte meg et lekkert sommerantrekk som jeg gleder meg til å bruke. Og i dag fikk jeg bursdagspresangen av gubbelille :)

Et par Ecco og et par Gabor sandaler.
Siden jeg sliter med perifer nevropati etter cellegiften, og sannsynligvis har også diabetesen spillt sin rolle ang dette, er det viktig for meg å ha sko som er "snille" med føttene mine. Og disse er deilige og myke å gå i :)

Før kunne jeg gå i nesten hvilke som helst sko, men det er det nok slutt på nå.

Men jeg gleder meg til å bruke disse skoene i sommer! Jippi!

4 kommentarer

frodith

14.06.2013 kl.14:47

Både fine og snille sko :-) synes jeg. Jeg trenger også det, og har lyst på samme. De så gode og fine ut. Må ut å lete jeg også snart :-)

muumimamma

14.06.2013 kl.14:49

frodith: kjøpte dem hos Skoringen. De hadde stort utvalg i sandaler fra Ecco :)) Og de satt utrolig godt på foten uten å gnage hverken her eller der :)

Unni

14.06.2013 kl.16:09

Gode sko til alle antrekkene du skal ha med til GC, du kan gå KUN med dem og bikinien også :-D

God helg fra Una, som skal ha helt hjemme-alene-alene fest til i morgen ;-)

muumimamma

15.06.2013 kl.00:21

Unni: haha! Kun sko og bikini liksom! Tviler jeg på :)
Håper du har hatt en deilig helt-alene-hjemme-kose-kveld :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits