Skjønne datteren min :)

Caroline har vært i Haugesund et par dager, og var altså borte p bursdagen min. I kveld kom hun hjem, og hadde kjøpt gave til meg :)

Hun kom med denne posen til meg, og oppi den lå dette:

Sjokoladekaffe (pulver til å blande i varmt vann) og tyrkisk eple-te :)) (same prosedure as the coffee)

Så skjønt gjort av henne :)))

7 kommentarer

frodith

15.06.2013 kl.00:14

Herlig :-) Deilig med litt sånn som man kan spise og drikke :-) jeg var på venninnebesøk i dag og fikk forsinket gave.. Masse sjokolade til spa-turen min. Mørk sjokolade :-D

muumimamma

15.06.2013 kl.00:19

frodith: ja jeg ble positivt overrasket :) Nå er jo dette litt fyfy for meg med diabetes, men jeg får passe på å ta medisinene mine i sammenheng med at jeg drikker dette så går det vel bra :)

Unni

15.06.2013 kl.10:03

Du har SÅ omtenksomme unger, det er fordi du er en ekte Muumimamma :-D Ha en god helg - her skinner sola, kanskje jeg skal ta fram solsenga :-)))

Blunck-sieri

15.06.2013 kl.11:03

Jeg er litt fraværende her inne til tider :p men gratulerer så mye, på etterskudd <3 håper dage var flott, og feiringen kan jo fint fortsette noen dager til, når du får sånne smak-rike gaver, kos deg og nyt .-) klem

muumimamma

15.06.2013 kl.13:52

Blunck: takk for det :) Dagen ble fin den, forventningsfull, spennende, litt romantisk og passe avslappende :)
I dag venter vi gjester, og skal feire både meg og gubbelille, som fyller år på torsdag :)

Blunck-sieri

15.06.2013 kl.14:34

Da blir det grattis til både deg og "gubbe lille" da .-) kos dere masse!

muumimamma

15.06.2013 kl.19:18

Blunck: takk :) det ble en koselig dag med hele familien rundt oss :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits