Sånn! Bursdager for i år nesten overstått :)

Bare 1 igjen, Caroline som 18-års dag, men det blir etter ferien :)

Vi inviterte familien i dag til kakeselskap, og i og med at min rygg har vært ekstremt kranglete i det siste, kjøpte jeg ferdige kaker på Mega. Gode og flotte kaker :)

Som du ser, var det nok kake hvertfall. Dette er etter at gjestene gikk. Hadde en diger skål med fruktsalat også, og den forsvant fort :)

Vi var heldige og fikk presanger også. Masse penger, et gavekort på 600 kr hos BigHorn, og dette:

Lyset skal stå inni krukken, da, men jeg syns det var så fint med det smykket på at jeg ville vise det før jeg satte det nedi :)) Det kommer fra Huset På Landet, og er beregnet til å ha på terrassen :)

Så jeg og Gubbelille kan vel si oss godt fornøyd med feiringen vår! (Han har bursdag bare en uke etter meg :)

3 kommentarer

frodith

15.06.2013 kl.21:41

Jeg synes de kakene så gode ut!! Nam, nam :-) Jeg har fått aromaterapi <3

muumimamma

15.06.2013 kl.23:13

frodith: de var gode ja :) men jeg bare smakte bittelitt. Sånt er fyfy for diabetikere vettu :) jeg gjorde litt større innhogg i fruktsalaten da :))

frodith

15.06.2013 kl.23:19

Fruktsalat dr også nam :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits