Overnaturlig?

Ikke vet jeg. Men når vi setter søpla i gangen for at den neste som skal ut kan ta det med og hive, da ser det ca sånn ut:

Og mens vi sitter i stua og ser tv eller noe, så flytter det på seg, slik:

(Dette flyttet på seg i dag, jeg tok først bilde etter at det plutselig lå utover, deretter satte jeg det tilbake slik det sto og tok nytt bilde) Og bare så det er sagt: den store posen er tung og lener seg inntil det andre, så det kan ikke ramle av seg selv. Det har vi testet, mange ganger. Det hender nemlig også at posene flytter seg 1-2 meter bortover gulvet av seg selv.

Så da må vel dette være noe overnaturlig eller hva? Vi har mest inntrykk av at her er det noen som ikke liker at vi roter... Som prøver å fortelle oss at vi må ta det med en gang i stedet for å sette det der og la det stå til noen skal ut.. Hva tror du?

3 kommentarer

Hanne

23.06.2013 kl.12:25

Jeg tror noen vil hjelpe deg, men er ikke sterk nok til å ta alt.. Prøv å sett bare litt og no lett der...hehe kanskje det forsvinner...

muumimamma

23.06.2013 kl.12:29

Hanne: det forsvinner aldri, havner bare midt på gulvet eller foran soveromsdøra vår. Posene som flytter seg er alt fra lette poser med bare plastavfall, til tunge poser stappfulle av papiravfall.

I gode og onde dager!

24.06.2013 kl.08:40

Ja hvem vet...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits