Næmmen! Så koselig, da :)

Hver sankthans arrangerer skolekorpset fellesfeiring ved Vannassen, et lite vann rett oppi hogget her. Der er det levende musikk og underholdning med korpset og et lokalt band, og diverse artister av ymse slag. De selger lodd, og pølser, brus, is, kaker og kaffe. Og halv ni tenner de et kjempebål ved vannet, overvåket av brannvesenet. Koselig nok i seg selv, så sant været tilsier at man kan feire ute.

Men i år har korpset gjort en liten vri. De marsjerte fra skolen rett her nede, og gjennom gatene her på vei opp til Vannassen :) Og mellom regnskyllene fikk de jammen opphold mens de marsjerte! Det var jo koselig! Filk nesten litt 17. mai stemning her, jeg :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits