Puh! Dette tar jammen tid!

Nå har jeg sittet ganske lenge for å finne ut hva slags bilder jeg skal bruke i min reiseskildring fra Gran Canaria. Det har tatt mye mer tid enn jeg hadde regnet med, for vi har tatt over 2000 bilder, og da er det litt å bla gjennom kan man si! Nå har jeg kommet ned til  106 bilder, men jeg innser jo at det er alt for mange bilder til et innlegg! Mulig jeg må dele det opp i flere innlegg da, men jeg tror nok jeg i allefall må få det ned i 50 eller ferre bilder uansett. Så jeg skal gjøre mitt beste, og vise hvordan vi har hatt det når jeg er kommet så langt :)

Så da skal resten av kvelden brukes til å velge bildene, og så kan jeg forhåpentligvis vise deg noe i morgen en gang :)

Ha en strålende fredagskveld!

4 kommentarer

Hanne

02.08.2013 kl.21:54

Hei!!

Gleder meg til framvsningen :))

frodith

02.08.2013 kl.21:59

Ha-ha, så du droppet ALT i dette innlegget da... ;-) Du kunne jo lagt ut en liten TEASER :-D Jeg la jo også ut noen bilder her og der, og jeg ser at blir det opp mot 15-20 i et innlegg,så er det veldig mye. SIkkert lurt å snevre ned, men du kan jo ha MANGE innlegg?? Er lov å holde på litt utover vettu :-) Moro det :-) Ha en fin kveld Muumi :-) Klem og velkommen i HUS igjen ordentlig :-D

muumimamma

02.08.2013 kl.22:36

Hanne: første del er ute nå :)

muumimamma

02.08.2013 kl.22:38

frodith: jepp, men jeg gjør Som du sier, har lagt ut del en nå :) Takk! Godt å være hjemme :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits