Kjøpte oss noe morsomt!

Da vi var i Gran Canaria, var jeg ikke særlig interessert i shopping og sånt, men vi var innom et marked og kjøpte disse:

Inni esken lå disse her:

Og disse fulgte med på kjøpet:

Som ser sånn ut inni:

Samt disse:

Det ser kanskje ikke særlig spesielt ut, men det spesielle er at ved å bruke disse sammen eller oppå hverandre, med eller uten "magic pen", så endrer fargene seg. Og de brede tusjene er trefarget. Det var kjempemorsomt å tegne med :)

Jeg har testet litt helt enkelt med dem, sånn 1-2-3 bare, og slik som dette var kjempelett å få til :)

Man kan lage enkle border og få dem til å se veldig flotte ut med enkle grep

Eller f.eks fuglefjær eller noe sånt

Og så legge på litt magic pen (fargeløs) og få frem flotte farger

Man kan lage trippelhjerter

Og med en enkelt colorspitz kan man få frem masse fine farger. Det blir nemlig forskjellige farger alt etter hvilken farge som ligger under :)

Alt dette ga jeg 15 Euro for. De ville ha 25, men jeg har aldri hatt særlig problem med å prute, så hvis de sier 25, så svarer jeg 15, og det holder jeg på mens de pruter seg selv nedover og til slutt gir seg. Hvis ikke, går jeg bare, og da kommer de som regel etter meg og sier noe sånt som: OK lady, special price for you. (Shhh, dont tell)

Herlig, hva? Dette kan vi ha mye gøy med :)

Her er flere eksempler på hva man kan gjøre, fra bruksanvisningen:

4 kommentarer

Hanne.

03.08.2013 kl.06:59

Så moro.

Mye fint og rart å finne på marked.

Ser for meg spesielle kort..

frodith

03.08.2013 kl.08:56

Herlig, kan være en avveksling til malingen, ikke sant? Holde på med litt kreativ tegning :-) Særlig sånne fugler må jo gå an :-) blir fint :-) Det er kun til papir eller?

muumimamma

03.08.2013 kl.12:39

frodith: jepps, regner med det, det står ingenting om andre materialer hvertfall

muumimamma

03.08.2013 kl.12:40

Hanne.: ja det er planen etterhvart :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits