Piggtråd?

Som du kanskje vet var vi i Cran Canaria nettopp. Og som de fleste som reiser dit, var vi en dag i Aqualand. Julie fikk lov til å bade med sjøløver, mens vi voksne måtte vente på utsiden.

Flotte bilder, ikke sant? Hun storkoste seg, men var LITT skuffet over at det var mer fotosession enn lek med sjøløven.

Men nå var det ikke det jeg egentlig ville fortelle!

Mens vi ventet på henne, studerte jeg folk som spradet forbi oss. Der var folk i alle mulige farger, størrelser og fasonger der. Og jeg la spesielt merke til en fyr. Skulle ha tatt bilde, men gubbelille var opptatt av å filme Julie, så kameraet var opptatt.

Du vet sånne typer med massevis av muskler, syltynne rundt livet og en overkropp som svulmer av muskler. Og masse tatoveringer. De liker å vise frem kroppen sin. Jeg syns ikke det er spesielt flott, men de om det. Mange av disse sprader rundt som om de har piggtråd under armene, og denne var intet unntak. Men det som var spesielt med han her var at han hadde så mye muskler i lårene, at når han gikk, så det rett og slett ut som han hadde piggtråd mellom beina også! Eller som om han hadde gjort i buksa! Haha, trodde jeg skulle le meg skvett ihjel! Kan du se det for deg? Det så utrolig komisk ut! Da har de tatt bodybuilding hakket for langt, spør du meg :))

5 kommentarer

Hanne

09.08.2013 kl.12:02

Å så fine bilder:)

Minner for livet.

muumimamma

09.08.2013 kl.12:30

Hanne: ja både vi og Julie var skikkelig fornøyd med bildene. De kosta flesk, men som du sier: Et minne for livet :)

frodith

09.08.2013 kl.12:46

Ha-ha, synes jeg ser han fyren :-D Ja, noen liker å ha det sånn... og de vet at folk ser på dem, og liker det.. De skulle bare visst hvorfor man ser av og til ;-) Så utrolig herlige bilder av Julie :-) Skulle vært noe det.. en sjøløve i ansiktet :-D Ser moro ut, og hun har bilder som minne resten av livet. Men det hadde jo vært gøy å få LEKT litt mer med dem..

Tinnimor

09.08.2013 kl.20:31

Så fine blider! Så ut som dere hadde n fantastisk fin tur :)

Tusen takk for sist, det var utrolig koselig å møte deg og bli kjent med deg :) Vet hvem jeg skal ringe til neste gang jeg er i Svg ;)

muumimamma

09.08.2013 kl.21:38

Tinnimor: kjempetir! Og jeg er så enig, det var kjempetrivelig! Bare ring du, hvis du kommer hit igjen :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits