Bloggtreff med Tinnimor :)

På mandag hadde jeg en fin ettermiddag :) Jeg var nemlig og traff en av mine bloggvenner :) Nemlig Tinnimor! Og for ei kjekk og sprudlende dame!

Hun har aldri truffet noen av sine bloggvenner før, men det skulle man jammen inne trodd, så sprudlende som hun var :) Vi hadde en kjempefin tur til byen, og shoppet litt, drakk kaffe på min yndlings kaffebar i byen, og så var jeg guide og viste henne litt rundt i min vakre by :)

Og siden hun aldri har vært i Stavanger før, fikk jeg det ærefulle oppdrag å være fotograf mens hun posere villig vekk foran kjente steder i byen, hehe. Med hennes telefon da, så alle de bildene har jeg dessverre ikke. Skulle gjerne fått vist frem mer av denne gøyale dama! Og selv om hun er 11 år yngre enn meg var det ingenting å si på kjemien. Det var akkurat som å møte en god gammel venninne man inne har sett på lenge!

Så til deg, Tinnimor, tusen takk for at jeg fikk bli kjent med deg! Jeg håper virkelig vi kam treffes igjen senere! Du er en kjempetrivelig og flott dame!

6 kommentarer

frodith

10.08.2013 kl.19:58

Så herlig!!! Ja, det er jo kjempekos å møte bloggvenner, det er som å møte gamle kjente :-) Herlig

muumimamma

10.08.2013 kl.20:49

frodith: Jeg har jo truffet bloggvenner før også, men Tinnimor er helt ny på lista, så jeg hadde liksom ikke fått rukket å bli skikkelig "kjent" med henne på bloggen enda. Derfor var det ekstra spennende denne gangen, og ekstra kjekt da vi fant tonen så lett :))

Tinnimor

10.08.2013 kl.22:46

Åh, nå ble jeg litt rørt:-)

Så utrolig fint og koselig blogginnlegg muumimamma<3

For å si det sånn, er det gjensidig når det gjelder første inntrykk:-) Hvem skulle trodd at jeg møtte noen som jeg knapt kjente? At vi fant tonen på et blunk og kjemien klaffa helt perfekt så må det jo sies at det var også pga av din åpne personlighet og behagelige vesen:-)

Tusen takk for en fantastisk sightseeing tur. På kort tid med været som varierte fra litt sol til store regnbyger fikk jeg opplevd mye fint i Stavanger sentrum:-) La merke til at jeg fikk en del rare blikk mens jeg stod og poserte foran kameraet, hehehe. Men hvem brydde seg om det? Tar meg selv svært lite høytidelig både i tider og i utider så jeg brydde meg ikke noe særlig om det;-)

Sushi smakte himmelsk, t-skjorta passa perfekt, bildene ble kjempe flotte(hihi) takket være den dyktige fotografen:-)

Neste gang jeg kommer må vi tilbake til Kina restauranten! :-)

Tusen takk for et koselig treff, og all den tiden du brukte på å være sammen med meg:-)

Om du noen gang kommer til Oslo, vit at det sitter en guide som du kan ringe for en sightseeing og kaffekopp og kanskje en liten matbit på Dinner(favoritt restauranten min)

Varme klemmer fra Tinnimor <3

muumimamma

10.08.2013 kl.23:14

Tinnimor: å, tusen takk kjære deg :)) så godt å høre at du likte deg! Det var jo ikke mye jeg fikk tid til å vise deg på den korte tiden da. Neste gang får du passe på å ha litt mer tid til rådighet, så kan du få se litt mer av byen :) ikke bare hotellet og sentrum, hehe!
Og jada, kommer jeg til Oslo skal jeg selvfølgelig ringe deg! Det er jo ikke helt utenkelig at så skjer, jeg har jo en datter som bor i de traktene :)

Engla

11.08.2013 kl.09:14

Så koselig å kunne møtes på ordentlig også da og når kjemien er der i tillegg er det jo ekstra gøy <3

Ønsker deg en herlig søndag fine muumimamma <3

Klem fra Engla.

muumimamma

11.08.2013 kl.15:49

Engla: ja kjempefint :())

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits