Åh, for en deilig følelse!

Hva da, liksom? Jo, på fredag hadde jeg så vondt i beina at jeg omtrent ikke klarte å ha sko på meg. Den høyre var verst. Og det skyldtes rett og slett inngrodde tånegler. Vanligvis fikser jeg sånt selv, men nå klarte jeg det ikke.

Jeg har ikke særlig lyst å sprade rundt i åpne sandaler utover høsten i allslags vær, så på fredag var jeg hos legen og fikk fikset på den ene tåa, det var alt de fikk tid til på en akuttime. FOR en forskjell! Resultatet var så bra at jeg fikk en time hos legen i dag også og fikk tatt den andre også! Gjett om jeg gleder meg til å hå med vanlige sko igjen uten å få vondt!

Jeg skal dessuten også få regulering på de neglene. En metallbøyle som skal rette opp neglene så de vokser normalt. Håper det fungerer, er hvertfall verd et forsøk!

6 kommentarer

frodith

12.08.2013 kl.16:48

Gjør de alt sånn hos fastlegen din? Opererte de litt på de neglene? FJernet dem eller? Så deilig at du fikk ordnet dette da :-)

muumimamma

12.08.2013 kl.16:56

frodith: det gjør de ja :) bedøvet tåa, og skar/klippet vekk den inngrodde fliken av neglen og rensket opp i huden der det var grodd inn. Fort gjort, og neglene er i god behold :)

Hanne

12.08.2013 kl.17:42

Jeg tar fotspa en gang i måneden hjemme her pluss at jeg går til fot-trerapeut annenhver måned, da holder jeg det i sjakk..

Men jeg vet hvor jæ...vondt det er..

God bedring med tåa.

muumimamma

13.08.2013 kl.12:48

Hanne: takk! Nå har jeg fått time på fredag til påsetting av bøyer :) og tærne kjennes helt fine, ikke mere vondt :))

Tinnimor

19.08.2013 kl.07:02

Høres ikke noe særlig ut :(

Masse god bedring da vennen :) <3

muumimamma

19.08.2013 kl.08:35

Tinnimor: takk takk :) Føttene mine har det helt fint nå de :) Med regulering og det hele :) Fikk tilogmed fot-spa! Og det var så deilig at jeg har bestemt meg for å gjøre det fast en gang pr mnd :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits