Har du ventet på meg?

Jeg vet at jeg er litt sløv med blogging, men jeg er her altså, har bare samlet litt opp :) (og det kommer jeg nok til å gjøre i perioder. Noen ganger skriver jeg ofte, andre ganger samler jeg litt)

Nå har jeg altså på revmatismesykehuset i Haugesund på torsdag. Jeg har ventet i et år på å komme inn der, og etter diverse undersøkelser, kunne legen fortelle at jeg har begynnende slitasjegikt, og antagelig også psoriasis artritt. Må ta røntgen av hele kroppen før hun er 100% sikker på det siste da. Okei, da vet jeg det. Og det kan også forklare en del av mine plager, som vridde fingre og tær, ødelagt rygg og mye mer. Dessverre...

Jeg har også vært hos fotterapeut, og satt bøyler på storetåneglene, og fått fot-spa :) Det var utrolig deilig, så nå skal føttene mine få spa hver måned!

Og jeg har meldt meg på treningssenter, for å styrke ryggen, forhåpentlig kan det gi litt mindre ryggsmerter. Skal trene 3 dager i uka :)

Men så har det skjedd noe trist også...

Denne lille søtnosen døde på lørdag. Han har vært sammen med den andre kaninfrøkna vår på ferie hos en kaninpasser, mens Caroline var på ferie på Cuba. Vi skulle hente dem nå i uka, men nå blir det bare en som kommer hjem. Passeren fant han livløs i løpegården. Han hadde lagt seg i reiseburet sitt. Stakkars Caroline og stakkars kaninfrøkna kommer nok til å savne Williegutten sin fælt!

3 kommentarer

frodith

19.08.2013 kl.15:27

Uffda, det var jo trist med kaninen :-( Men godt at du har fått oversikt over de forskjellige plagene dine, hva som må gjøres osv. Godt å komme i gang på treingssenter da vel? Litt spennende det også :-) Håper du blr bedre av det :-) Ha en fin ettermiddag Muumi :-) Klem <3

Siv Svanem

19.08.2013 kl.15:45

Uff da stakkar, men slik er dte. kaniner lever vel ikke evig de heller...

muumimamma

20.08.2013 kl.00:23

Siv Svanem: nei det gjør de ikke, men dette var en frisk sprek kanin på bare 5 år. De ksn godt leve til de er 12-13 år

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits