Vaniljeogpepper på besøk :)

I går lå det noen i postkassen min og ropte på meg, og da jeg åpnet pakken:

Der lå Vaniljeogpepper og gispet etter pusten i en plastpose og fikk nesten ikke puste!

Hun kom seg ut og begynte å utforske omgivelsene. Fra kjøkkenvinduet oppdaget hun at det bor noen nede i hagen. Jeg syns hun var temmelig vågal som gikk så langt ut på kanten, det er langt ned!

Så jeg fortalte om lille Tuffsan som nylig har mistet vennen sin, og snill som Vaniljeogpepper er ville hun sporenstreks ned i hagen og trøste litt. Vi fant en gulrot som hun tok med seg ned for å gi henne.

Tror Tuffsan satte pris på det :) Men selv om Vaniljeogpepper var modig og ga henne gulroten selv, tror jeg nok det var LITT skummelt :)

Vel oppe igjen bestemte hun seg for å hjelpe meg når jeg skulle sy inn jakken min litt. Men hun var litt i veien, og vi ville jo ikke sy fast halen hennes eller noe. Symaskiner kan være litt skumle for små reiserotter. Derfor lot jeg henne heller få prøve seg litt på strikketøyet mitt, som har ligget i en krok hele sommeren.

Men hun gikk fort lei av det, så vi fant frem en bok som hun kunne kikke litt i mens jeg sydde. Det likte hun, men hun syns nok det var litt rart at jeg hadde en så gammel bok :)

Etterpå prøvde hun å sjekke bloggen til "mor" på PC'en, men tastaturet er nok litt stort til små rotteføtter

Så hun fikk låne ipaden i stedet :) Det var litt lettere!

På kvelden måtte jeg på legevakten med Caroline som har fått hjernerystelse. Og Vaniljeogpepper ville være med.

Men nervene sviktet da vi kom frem, så hun gjemte seg nederst i veska mi. Hun var nok litt redd for hva doktoren kunne finne på hvis de så en rotte inne på sykehuset. Så hun ventet i bilen... i 5 timer (!) mens vi var inne. Da vi kom i bilen igjen hadde hun slokna helt. Men våkna litt da vi kom hjem. Der fikk hun pusset tenna før hun la seg.

I dag har hun hørt rykter om at Caroline skal på konsert med Kaizers orchestra. Og tror du jammen ikke hun har planet om å snike seg med! (Jeg ante ikke at rotter likte sånn musikk!)
Og hun har pyntet seg allerede! Først ville hun låne et smykke av meg.

Æh... Litt stort kanskje?

Var nok litt bedre med sin egen pynt. Hatt er jo knæsj :)

Hun er stadig i vinduet og klatrer for å kikke gjennom persiennene etter de som skal hente Caroline (selv om det er flere timer til). Det er nesten så jeg får litt vondt av henne og gruer meg til å fortelle at hun ikke kan være med. Hun har jo ikke billett! Men vi skal nok finne på noe kjekt i kveld likevel :)
Og før hun legger seg i kveld skal vi pakke sakene hennes og gjøre alt klart for avreise i morgen :) Men først skal vi ut og shoppe litt. Postkort hvertfall! Hun har fått låne en god varm genser, og fått med seg penger :)

Det ble tid til en liten tur på kafé også. Måtte ha noe å kjøle oss ned med i varmen! (Ja for selv om været ikke er det beste, er det så varmt at Vaniljeogpepper måtte kaste genseren hun fikk låne. Vi holdt på å renne vekk i varmen!)

Ha en god dag! Hilsen Vaniljeogpepper og meg :)

6 kommentarer

Engla

06.09.2013 kl.12:59

Herlig <3 Det ser virkelig ut til at vaniljeogpepper har det helMAX hos deg :)

Hils henne så mye fra lykkeliten og meg også får dere kose dere videre og ha en riktig god helg <3

Klem fra Engla

Hanne

06.09.2013 kl.13:10

Kost med besøk:) Hun skal vel hem nå ?

muumimamma

06.09.2013 kl.13:46

Hanne: jepp, siste innspurt nå :)

muumimamma

06.09.2013 kl.14:32

Engla: Vaniljeogpepper hilser tilbake :))

frodith

06.09.2013 kl.17:34

Utrolig herlig innlegg Muumi, jeg lo så jeg skrek nesten, og leste hele innlegget høyt i bilen her vi kjører på Trysiltur. Det var aldeles nydelig, så mye fint og moro du har skrevet :-D og de fine bildene <3 Takk for herlig lesning, ha en fin kveld med henne :-) Klemmer til begge to <3

muumimamma

06.09.2013 kl.18:33

frodith: hehe, så bra da :) og i kveld eller i morgen kommer et innlegg til om resten av tiden før avreise :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits