Vaniljeogpeppers siste kveld før hjemreisen :)

Etter en allerede aktiv dag ble Vaniljeogpepper med meg og Julie i butikken for å handle noe digg til kvelden. Hun fikk god plass i lommen til Julie :)

Vel fremme i butikken var det MYE som fristet en liten reiserotte!

Vi kunne selvsagt ikke kjøpe alt hun hadde lyst på, men noe av det ble det jo :) Så her ser du en fornøyd Vaniljeogpepper i handlekurven.

Hun prøvde seg på å få en sudokubok også, men nok er nok. Man kan jo ikke få alt man peker på heller :)

Da vi skulle hjem igjen hadde himmelens sluser åpnet seg, så hun ble litt fuktig i lommen på vei hjem. Men ikke verre enn at hun var tørr igjen på no time :)

Ingen godis før vi har spist middag, så jeg fikk god hjelp av Vaniljeogpepper. Vi laget finnbiff :)

Vi hadde en koselig kveld, og så på Beat for beat, og The Voice. Jeg så at det rykket litt i rockefoten til Vaniljeogpepper. Så i tiden mellom programmene hjalp Julie henne å lage en liten scene, og så underholdt hun oss litt, i Spotlight fra et par lommelykter :)

Hun er helt utslitt av alt hun har opplevd i dag, så nå ligger hun på sofaen og snorker høylytt, og i morgen tidlig pakker hun seg ned i eska hun har fått, og reiser hjem til "mor" :) Og hun er veldig fornøyd, for hun hadde enda en hundrings igjen etter alt hun handlet, og den får hun med som lommepenger på turen hjem :)

God natt!

3 kommentarer

Hanne

07.09.2013 kl.07:45

Så heldig hun er som fikk komme hos deg å oppleve alt dette.

Ønsker henne god tur hjem.

Og god helg til deg.

frodith

07.09.2013 kl.08:22

Så herlig, jeg MÅTTE jo bare lese dette før jeg gikk ut på fjelltur :-D Så herlige bilder, mye moro hun har fått gjort hos deg :-) Søte dere er med henne :-)Tenker dere har kost dere litt med henne også ;-) Jeg gleder meg til hun kommer hjem, hi-hi.. :-) Ha en fin dag :-) Klemmer <3

Lithanna

10.09.2013 kl.13:09

Ahahahha, Chipsen! <3

Den rotta er så kul, og så med piercing og det hele.

Ideen med å sende rotta på ferie er jo evigkul!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits