Nå skal jeg buzze litt for deg :)

Jeg er en buzzador. Det betyr at jeg med jevne mellomrom får tilbud fra buzzador.com om å teste ut diverse produkter, og fortelle andre om det jeg tester :)

Av og til er det jeg som prøver produktet alene, og forteller andre om det. Men som regel kommer det også vareprøver sammen med produktet, som jeg deler ut til andre som er interessert i å teste :)

Alle som vil kan bli en buzzador, og det er helt gratis. (Bortsett fra noen få kampanjer hvor produktene er veldig dyre, da får man tilbud om å kjøpe produktene til en veldig fordelaktig pris)

Hvis du har lyst å prøve dette, kan du klikke HER for å melde deg inn :) Du kan også sende en epost med teksten: Norway mummimamma til register@buzzador.com eller sende en SMS hvor du skriver: Buzzador mummimamma til 1963 så får du det du trenger for å logge inn tilsendt umiddelbart. Første gang du logger inn får du fullføre din profil slik at de kan velge ut rett kampanjer for deg. Dersom du vil vite mer før du bestemmer deg kan du følge denne linken: http://www.buzzador.com/no?refstr=mummimamma, og melde deg inn :)

Men over til buzzingen:
I dag kom det pakke fra buzzador i posten, og i pakken lå disse to:

Siden jeg sliter med stort hårtap, meldte jeg med på denne kampanjen. Dette produktet sies å skulle styrke hår, og minske hårtap. Jeg skal teste dette i 4 mnd, noe som er den lengste buzzeperioden jeg har opplevd i de årene jeg har holdt på med dette :) Men det er kanskje ikke så rart at det varer så lenge, da det går 3-6 mnd før man merker resultater. Så nå setter jeg i gang, og gleder meg til å se virkningen av kapslene!

Her er litt informasjon om produktet:

Dette er informasjonen som jeg har fått. Hvis du også sliter med hårtap, håper jeg at dette kan være av interresse for deg :) Lurer du på mer om Priorin, anbefaler jeg at du tar en tur på apoteket og snakker med dem der. De kan sikkert svare på det meste du måtte lure på :))

2 kommentarer

frodith

12.09.2013 kl.16:25

Så spennende da :-) Håper det virker :-) Men som du sier du får jo ikke se det med EN gang :-) De finner ut så utrolig mye nytt og fint nå, så virker sikkert :-) Ha en fin dag Muumimamma, me sjåast kanskje om litt :-)

Lithanna

17.09.2013 kl.13:01

Lykke til, håper det virker ;)

Jeg er som regel ganske skeptisk til slike greier. Tror det er placebo alt sammen- pessimisten :p

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits