Maleriiiiiii, maleraaaa, maleriiiii, maleraahahahaha...

Jupp! Har begynt på et nytt maleri. Av en hund. Først var tanken at den skulle stå i gresset, men fant ut at det ble litt kjedelig... Startet med å grunne hunden og bakgrunn, og så begynte jeg å forme bakgrunnen. Det har endret seg litt etterhvert men nå begynner det å ligne noe. Kan vel snart si meg ferdig med bakgrunnen og begynne på hunden som skal være kullsvart. DET blir vanskeligere! Her er litt bilder av prosessen, selv om ikke bildet er ferdig enda :)

Den spede begynnelse

Hmmm.. For kjedelig!

Litt bedre, men noe mangler

Straks mer lys ja

Vipps så står han i skogen :) Og det er så langt som jeg kom i kveld. Skal få på litt grener på trærne, og legge på noen solstråler mellom trærne, og kanskje litt lyng og kratt på bakken, så kan jeg begynne på hunden. Blir spennende å se om jeg får det til, svart er vanskelig å nyansere når det skal være kullsvart!

9 kommentarer

frodith

07.10.2013 kl.06:49

Ååå, den blir bra den:-) Gleder meg til å se resten, fortsettelsen :-) Blir kjempefin :-) Ble fint med lyset bak der ja :-) Ha en herlig dag uansett sysler :-) Klemmer <3

07.10.2013 kl.08:27

Så flink du er :) Jeg er imponert.... Gleder meg til å se det ferdige resultatet...

Hanne

07.10.2013 kl.09:22

Dette blir bra, gleder meg til å se resultatet.

Livet har mojo

07.10.2013 kl.18:06

Åååh, dette blir bra! Og jeg gleder meg stort til å se det ferdige resultatet :))

Hm.. nå ble jeg nesten inspirert til å ta frem maling, pensel og lerret og klisse litt selv også. Men da må jeg blokke ut det jeg har sett her, og hos nemi113, i dag - ellers får jeg malesperre pga prestasjonsangst.. ;)

muumimamma

07.10.2013 kl.22:56

Livet har mojo: prestasjonsangst?? Det syns jeg ikke du har noen grunn til. Alle har sin måte å male på, og det blir som det blir. Jeg gruer veldig til å vise frem mitt bilde, for jeg tror den hunden blir fryktelig vanskelig å få til. Men som sagt, det blir som det blir, så får jeg bare forholde meg til det :)

Maria

12.10.2013 kl.19:38

Halo!!!!!!! Helt til å begynne med at dena blogen er den morsomste siden på heile blogg.no, og det er the truth! Jeg vil bare si unnskyld for at jeg ikke har komentert tidligere men nokon ganger så er man bare litegrann lei så ender man opp med å droppe det. Jeg ser nemlig at det er ekstremt menge freke som poster kommenterer. En gang fikk jeg nemlig selv slemme komentarer før da jeg hadde side. Det var kjempe ubehagelig. Jeg håpper inderlig at du ikke får noen frekke kommentarer og at du får veldig mange flere inspirerende kommentarer. Fordi jeg har lagt ned blogg tykjet jeg at jeg skulle poste en lenke til 1 konkk som jeg nettopp har deltatt på. Premmien er et gave kort. Jeg håper utrolig at jeg vinner, men lykke så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært veldig koselig om du meldte deg på!

muumimamma

12.10.2013 kl.20:16

Maria: jøss var da veldig til mas om denne "konkurransen" din..

whatwouldnemido

13.10.2013 kl.12:10

Så flink du er! :-) Bakgrunnen ble kjempefin, er helt imponert jeg. Men det blir spennende med hunden nå da? Å male svarte hunder kan jo ikke være lett, mener jeg? De er håpløse å ta bilder av i hvert fall. Jeg hadde nemlig en sort, korthåret, skinnende bestevenn gjennom mange år, og vet utmerket godt hvor mange ubrukelige "sort klump" -bilder jeg har tatt opp gjennom åra. Følgelig sørget jeg nesten alltid for å benytte sjansen når det var godt fotolys, så jeg endte da opp med mange flotte bilder av frøkna allikevel :-) Din fordel med valg av maling og pensel, er selvsagt at du velger "lysforholdene" helt selv ;-)

Over til noe helt annet: Jeg har beundret det fine bildet ditt på utstillingen til Frodith. Synes det er helt nydelig :-) Hvor stort er det? Hva slags maling har du brukt? Er du åpen for å selge bilder også? (Ikke om jeg vet om jeg egentlig har plass noe sted... Men jeg fikk altså en ordentlig crush på det vakre høstbildet ditt, så jeg ville i hvert fall undersøke litt...)

Fortsatt god søndag!

muumimamma

13.10.2013 kl.13:40

whatwouldnemido: ja svarte hundr er vanskelig å male! Nærmer meg ferdig nå, må bare få fjeset og litt skygge på plass.
Høstbildet er 50x50 akryl på Deep Edge lerret. Og ja da, jeg er åpen for salg hvis du er interessert :) bare gi meg et pip du. Hvis du legger meg til som venn kan vi evt ta det på innboksen :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits