Vår nye TV slave

Vi har en syv år gammel kaninfrøken som har bodd ute hele sitt liv. Da hun holdt på å dø i sommer bodde hun på terrassen så vi kunne holde øye med henne litt lettere. Så flyttet hun ned i hagen igjen. Men for en ukes tid siden sto hun bare rolig ute i styrtregnet, gadd ikke søke ly. Hun var klissvåt, kald og apatisk. Da tok samvittigheten min over. Stakkars Tuffsan hadde gitt opp og var klar til å dø!

Jeg tok henne inn, tørket henne og laget en binge med en liten pappeske-hule, ullteppe og dokasse i stua. Og hun livnet til, ble nysgjerrig og sosial. Siden hun aldri har vært inne før ventet jeg meg litt tissing og vasking, men nei, hun var husren fra første øyeblikk! Og stortrivs inne! Nå har jeg kjøpt et kassebord på IKEA, og et par matter til gulvet som hun kan springe på. Innredet bordet til kaninhule med do, seng og matskåler. Tuffsan går fritt rundt som en hund eller katt, og holder seg på mattene, for hun syns glatte gulv er skumle. Når døra til terrassen er åpen hopper hun litt rundt ute, så sant det ikke regner :) Hun har ribbet restene i urtekassene mine, og mesteparten av markjordbærplantene mine.

Når vi kommer inn, kommer hun springende og snuser og dytter i oss og er tydelig glad for å se oss! Supersosial :)

Egentlig er hun ganske så bedagelig, og ligger ofte og glaner på Tv, rene tv-slaven! Hun har nok flyttet inn for vinteren, minst :)

Nettopp kommet inn og plassert i binge av kompostgrinder.

Vi bygget kaninhule, og Tuffsan inspirerer arbeidet

Hule på plass, og tepper til å springe på

Tv-slaven!

Kan man bli mer avslappet og trygg?

Tuffsan på urteslang :)

"Hulen" til Tuffsan

Om natten må hun ha gjerde rundt, men det tar hun med stor ro. *lykkelig kanin*

Én kommentar

frodith

29.10.2013 kl.16:49

Så koselig dere har fått innekanin da! :-) Tenk at hun bare var veldig veldig sosial, og kviknet til igjen :-D og en tv-slave da i tillegg :-D Herlig! Klemmer <3

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits