10 dagers utfordring - dag 5

Hvor mange forhold har du hatt? er du i ett nå?

Ja, nå kommer det an på hva man regner som forhold da. Jeg har sikkert hatt noen sånne kortvarige festflørter, men det har ikke vært noe seriøst liksom. Så jeg regner heller på mine seriøse forhold jeg.

Min første kjæreste hadde jeg da jeg var 18 år. Det varte i 8-9 mnd og han var et år eldre enn meg. Vi gikk hver til vårt, og har hatt lite å gjøre med hverandre etterpå. Vi har aldri vært uvenner, det har bare blitt sånn. Det er ikke fritt for at tonen kan være litt flørtete de få gangene vi snakkes, men det stopper der da, for vi har begge gode forhold på hver vår kant. Men det er jo alltid noe spesielt med den første store kjærligheten da :)

Så traff jeg en annen, MC-type. Han var også et år eldre enn meg, men varte ikke så lenge. Vi passet bare ikke sammen.

Mitt neste forhold varte i 11 år. Han var jeg gift med og vi fikk 3 barn sammen. Vi hadde det ikke bra sammen, var litt for ulike, så det var nok ikke ment til å vare. Joda, selvsagt hadde vi fine stunder også, men det ble for mange stunder som ikke var like fine.

For 15 år siden ble jeg skilt, og hadde INGEN planer om å finne meg en mann igjen. Men så var det kommet noe nytt da, på Internett som fenget meg. mIRC (Microsoft internet relay chat). Det var det chat-rom og privat chat. Og jeg ble kjent med en sjarmerende mann, og før jeg visste ordet av det hadde jeg invitert han på ribbemiddag, hvis han tok med tyttebærsyltetøy! Det var vel ikke egentlig seriøst ment, men han kom! Med syltetøy. Og det var starten på et langt og godt forhold som til nyttår har vart i 15 år :)) (Er ikke det bevis på at veien til mannens hjerte går gjennom magen så vet ikke jeg) Jeg var vel blant de første som fant kjærleiken på Internett, det var ikke så vanlig på den tiden. Og DET forholdet har jeg INGEN planer om å avslutte!

8 kommentarer

frodith

05.11.2013 kl.20:58

Moro å høre om de forholdene :-) Og KOSELIG å høre om det siste , spesielt, kos at dere traff hverandre SÅNN da :-) OG fremdeles sammen :-) Herlig<3

muumimamma

06.11.2013 kl.00:26

frodith: ja det hadde vel ikke blitt rare innlegget med : jeg er i mitt 4. seriøse forhold nå...

Hehe, greit å utdype det litt da :)

lithanna

06.11.2013 kl.07:33

Jeg ble oppriktig glad av den siste der♥fantastisk! !

Internett er ikke alltid en dum ting det der nei :)

Siv Svanem

06.11.2013 kl.09:32

Ja der ser du man skal aldri si aldri...

deveny

06.11.2013 kl.12:13

Gratulerer.....:-)

muumimamma

06.11.2013 kl.12:18

deveny: takk :)

muumimamma

06.11.2013 kl.12:18

Siv Svanem: nei det er jammen sant :)

muumimamma

06.11.2013 kl.12:19

lithanna: ja gjett om jeg er glad for at venninna mi lokka meg inn på chatrommet :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits