10- dagers utfordring - dag 6

Mine venner:

Jeg har mange venner, og bekjente, men ikke så mange nære venner. Tror helst det er fordi jeg holder LITT avstand selv.

Jeg hadde en bestevenninne, Merete, i 18 år, som døde fra meg, og hun kan liksom ikke erstattes.

Meg og Merete på picknik på stranden :)

Har som sagt masse venner nå. Noen avstandsvenner som jeg prater med imellom og besøker av og til. Den typen venner som du kan snakke med kanskje en gang eller to i året, og så føles det som det var i går dere snakkes sist, og skravla går i minst en time.

Så er det de perifere vennene som du egentlig ikke trenger, men som du treffer av og til og syns det er hyggelig.

Noen treffer du på jevnlig basis, men de er mer bekjente enn venner. Har kafétreff på senteret her hver torsdag. Der kan hvem som helst komme, noen nye, noen gamle, alltid trivelig, men ingen nære venner uansett. De er kafévennene mine. Et lyspunkt i uka :)

På Internett har jeg masse venner, de fleste har jeg ikke truffet, men kjemien er god likevel :)

Så har jeg noen få nære venner. Den typen man kan fortelle alt til uten at de dømmer deg. Det er ofte de beste vennene man kan få, selv om man ikke alltid har mulighet til å treffes ofte. Sånne venner bør alle ha minst en av!

4 kommentarer

tombola

06.11.2013 kl.12:43

Ja, det holder med noen få!

deveny

06.11.2013 kl.12:52

Så lenge man har noen få, så er alt bra....:-)

deveny

06.11.2013 kl.12:53

Jeg har bare to.....:-)

frodith

06.11.2013 kl.15:46

Jeg tror det er umulig å ha MANGE nære, man får ikke pleiet vennskap nok blir det for mange. Noen få, gode nære er flott :-) Og så kan man ha litt bekjente og andre typer venner til annet :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits