10 dagers utfordring - dag 9

Min favoritt kjendis

Herre min hatt, alt man må skrive om i denne utfordringen da...

Jeg er ikke så veldig inne i dette med kjendiser. Det har liksom aldri interessert meg særlig mye. Men hvis jeg absolutt må velge, så er det flere som har imponert meg i det siste.

Silya Nymoen, som vant stjernekamp i går. Hun har vært i en liga for seg selv gjennom hele serien, og imponerte meg hver eneste program! Fantastisk dyktig sanger og danser!

Kim Daniel Sannes, som er i semifinalen av Skal vi danse. Han er som en trekkoppfigur som aldri går tom for energi, og har fra første stund vært min favoritt. Utrolig dyktig danser, selv om han aldri har gjort dette før. Det er en fryd å se på han hver gang!

Ylvis, jeg bare elsker showet deres, og særlig påfunnene deres. Som ring på spring med en tvist. Her med tre steg og stopp. Dvs ring på, gå tre steg og stopp. Har vært mang en latter med dem! Hyss i småland, togfløyte på liten elbil.... Listen er lang og jeg ler meg skvett ihjel hver gang. Tror de to må være Norges absolutt ultimate entertainere! Hurra for Ylvis!

5 kommentarer

deveny

10.11.2013 kl.12:06

Du fant jo flere....så det er jo bra....:-)

frodith

10.11.2013 kl.12:27

Ja, mange MORSOMME folk i landet vårt egentlig :-) Jeg elsker hun Kongsvik-dama også :-) Hun er god :-) Det som er fint med han Kim Daniel er jo at han har ADHD, og det frontet han med en gang han kom inni kjendislivet. Han startet jo i sånn utvelgeses-program til å bli med i Hotel Cæsar. Så du det? Her er en gutt, som har brukt enerigen sin e kreative og konstruktive retninger.Helt herlig :-) Han har ikke latt diagnosen hemme seg, heller tvert om :-)

muumimamma

10.11.2013 kl.14:37

frodith: så ikke det, men han er imponerende uansett :)

muumimamma

10.11.2013 kl.14:38

deveny: jepp :))

frodith

10.11.2013 kl.17:05

Ja, han er inmponerende uansett, synes bare det er litt gøy. Folk med ADHD får ofte mye negativt fokus, derfor er det kos med noen fine historier angående temaet også. Det var sånn audition til en rolle i Hotel Cæsar, som de gjorde reality-program ut av. Og han vant, og har jo spilt der i mange år :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits