Takk for det gamle!

Sånn. Da er året på hell. Kalkunen står i ovnen og godgjør seg, stuebordet bugner av sammenbrettede klær som skal legges i skapet, støvsugeren står klar til innsats, og jeg sitter i godstolen med Percy Jackson på TV, og lader opp til siste innsats før kvelden.

Ute smeller og blinker det i alle regnbuens farger, for som vanlig er det noen som ikke klarer å vente med fyrverkeriet til midnatt.

Her har vi hatt en begredelig jul, rent værmessig, men i dag har det faktisk vært opphold. Håper det holder til ca klokka ett i natt!

Mitt bloggår startet bra, jeg skrev flittig innlegg. Men etter sommerferien har jeg vært rimelig sløv :/ Jeg har likevel fulgt med på mine faste blogger, selv om jeg ikke er særlig flink å kommentere. Jeg er bare litt lei av å knote på mobilen. Men jeg gjør et unntak nå da, må jo takke deg for året som har gått!

Så med dette vil jeg ærbødigst få si:

Takk for det gamle, og:

3 kommentarer

frodith

31.12.2013 kl.18:30

Godt nytt år finne muumimamma <3

Hanne

31.12.2013 kl.18:36

Godt nytt år til deg og dine :)

lithanna

04.01.2014 kl.16:06

Goooooodt nyttår på litt etterskudd! :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits