Haha, kuleste kjøpet da!

I går skulle jeg, gubbelille og Julie en tur på Jula og kjøpe fotball til Julie. Og egentlig var det litt teit å kjøpe bare ball, for de hadde 10% på hele kjøpet, og doble bonuspoeng og greier. Og ballen kostet bare 29 kr liksom. Men jeg fant noe knalltøft:

Her er et hint... Men jeg røper det ikke helt enda da, for vi traff plutselig min svoger og min nevø der. De var ute og "snopte" litt :) Og de havnet foran oss i køen ved kassen. Han handlet for ca 450 kr, og hadde ikke medlemskort. Selvfølgelig fikk han låne mitt kort! Han sparte nesten en femtilapp på det, og jeg fikk poengene for kjøpet :) I tillegg til poengene for mitt kjøp, som altså IKKE lenger var på 29,-

For nå kommer jeg altså tilbake til dette kule som jeg handlet, og ikke minst praktiske! Nemlig disse:

Kubbelys, med fjernkontroll! De ser ut som skikkelige stearinlys, og de er delvis stearin og delvis plast tror jeg. Lukter og kjennes som stearinlys å ta på hvertfall. Men de er kjempetrygge! Og veldig fine :)

Jeg kjøpte to sett, et til å ha i stua, og et til å ha oppe på gjesterommet/tv-stua. Og da jeg kom hjem prøvde jeg dem jo sporenstreks, og Julie hadde SÅ lyst på det ene settet. Jeg fant fort ut at jeg hadde kjøpt for lite lys. Dessuten fant vi ut at ballpumpa var ødelagt! Altså var ballen flat som ei pannekake.

Jeg gikk tilbake til Jula jeg...i vinden som blåste både stikker og strå (sånn har det blåst her så lenge at det har blitt normalen, Julie ble sendt hjem fra skolen her om dagen fordi vinden begynte å rive biter av skolen så det flakset ting rundt i lufta... Farlig!)

Jeg måtte bare ha flere kubbelys, og ny pumpe! Og jeg fant begge deler, og på pumpa sto det opplyst at den skulle kunne pumpe baller. Vel, ikke Jula sine baller tydeligvis! Det var en sånn cone-formet spiss som liksom var til ball, men fotballer trenger en slags nåleaktig spiss som penetrerer den der gummiproppen... Dårlig kjøp altså, tror jeg går tilbake med den ja. Men jeg fikk tre sett til med lys da :) Ja, tre! Hver sitt sett til jentene som de kan ha på rommet, uten at jeg trenger være redd for brann! Og så kjøpte jeg likegodt et til naboen min (som jeg er inne hos hver kveld). Hun har bursdag, og gjett om hun syns det var kult med de lysene :))

Så det var altså dagens kjøp. Og med batteriene og lysene og de andre småtingene som jeg kjøpte (og svogeren min da) fikk jeg doble poeng for ca 1000 kr i stedet for de 29 som jeg EGENTLIG skulle handle for.

Gjør du noengang sånn? Går inn i en butikk for å kjøpe DET, og ender opp med masse annet?

2 kommentarer

frodith

26.01.2014 kl.11:03

Som regel alltid, kjøper mye mer enn jeg trenger ja :-D Ser plutselig helt andre ting enn jeg planla, som jeg baare MÅÅÅ ha :-D ha-ha... :-D DU fikk jo mye fint da, sånne lys er veldig lure :-) Glad vi ikke har sånn vær her altså, ikke vind i det minste her :-)

muumimamma

26.01.2014 kl.11:43

frodith: Ja dere er mye heldigere enn oss når det kommer til vind. Det har vi mye av her. Vind og regn. Men vi har mye mindre snø da, og sikkert ikke så mye kulde som dere om vinteren, selv om vinden får det til å føles MYE kaldere enn det egentlig er her. 2 minus kan fort oppleves som 15-20 minusgrader..

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits