Det kan lønne seg å buzze i sosiale medier ja :))

Jeg er som tidligere sagt, en Buzzador. Dvs at jeg mottar produkter som skal testes, og deler mine erfaringer, evt vareprøver med andre, enten det er familie, venner jeg treffer, eller i sosiale medier som FB, Twitter, blogg osv.

Det siste jeg testet var Priorin, et kosttilskudd som skal gi sterkere og sunnere hår, og mindre hårtap. Dette blogget jeg om, og i den forbindelse, etter endt kampanje, kom dette i posten i dag :))

Jeg er superfornøyd, og legg merke til den røde teksten nederst til venstre i bildet, hehe! DET er jeg vel så fornøyd med som at jeg faktisk vant 1/2 års forbruk av produktet :))

2 kommentarer

Siv Svanem

28.01.2014 kl.16:26

Stilig..

frodith

28.01.2014 kl.21:13

Herlig :-) SÅ fint du fikk dette forbruket da, for du var jo fornøyd :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits