Jeg bare elsker sånne som dette :)

Jepp! Kjøleskapsmagneter med diverse visdomsord og sånt på. Jeg samler på dem og har noen av dem som du kanskje ser. Sikkert litt vanskelig å lese på dette bildet, så jeg har delt det opp litt bedre nedenfor, slik at de muligens blir lesbare :) Enjoy!

2 kommentarer

frodith

17.02.2014 kl.21:17

Oi, der var det mange fine :-) Jeg kjøper en til mamma hver gang jeg er ute og reiser.. Men de er mer sånne med noe TING på fra stedet :-) Litt sånn som med snø-kulene mine :-) Men disse magnetene var ekstra fine med mye uttrykk på <3

muumimamma

17.02.2014 kl.21:40

frodith: mange fine utrykksfulle, og så noen ekstra fine da, som den med "Kvinner elsker enkle ting: MENN!"
Hihi!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits