Et moderne eventyr.

Julie hadde en oppgave i norsk. Hun skulle lage et moderne eventyr, og det måtte ha minst tre sjangertrekk. Vi holdt på å le oss skvett ihjel gjennom hele prosessen, og her er resultatet:

Jakten på Synne sin iPhone 5s

En gang skulle de tre venninnene Malin, Synne og Andrea over Bybrua for å spise kjøttkaker på Galeien. Under brua bodde det en sint gammel mann som alltid hyttet med neven til de forbipasserende. Jentene synes det var litt ubehagelig, men da de kikket ned mistet Synne sin nye fine iPhone 5s. Den sinte mannen plukket den opp og tok den med seg inn. Jentene løp over broen, og ned til Grasholmen. Der fant de huset til den sinte mannen, men de var litt redde for å banke på.

Malin og Andrea sa til Synne: "Du må ver litt yolo då, bank på og spør itte mobilen din." Synne banket på og innenfra kunne de høre den sinte mannen rope: "Kem e det som banke på min dør?!"

"Det e bare Synne, kan eg plis få tebake mobilen min? Den e heilt ny."

"Finneren e vinneren, stikk av, ellers tar eg deg!"

Synne ble redd og sprang bort til Malin og Andrea. Malin sa at hun kunne prøve, så hun gikk bort og banket på hun også.

"Kem e det nå som banke på dørå mi?!"

"Det e Malin, venninnå te Synne. Me såg at du tok mobilen hennas, kan me få den eller?"

Eg fant den. Kom deg vekk, du har ingenting her å gjør!"

Malin sprang tilbake, og Andrea bestemte seg for å ringe til politiet.

Politiet kom og banket hardt på døra. Den sinte mannen ropte så høyt han kunne:

"Serriøst! Slutt å bank på dørå mi!!"

"ÅPNE, dette e politiet!"

Politiet fikk Synne sin nye iPhone 5s tilbake, og så kunne de tre venninnene spise kjøttkaker allikevel.

Snipp snapp snute, så var eventyret ute.Hva syns du? Fikk du deg en liten latter? Jeg lo så tårene skvatt og jeg nesten ikke fikk puste :))

Én kommentar

frodith

20.02.2014 kl.22:51

He-he, ja det var absolutt en god historie :-D Sikkert litt ekstra for dere som kjenner stedene og sånn også :-D Men her har hun jammen fått med masse eventyr-trekk, samtidig som det er moderne :-D Herlig :-) Hils henne :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits