Nå skal vi ta julegaven fatt :)

For til jul kjøpte jeg og gubbelille ingenting til hverandre. Ikke en bitteliten ting engang :) I stedet satte jeg meg ned og laget et gavekort. Med mobilen faktisk! Med bilder og fancy skrift og det hele :) Det er utrolig hva man kan få til bare man har en mobiltelefon.

Jeg laget altså dette gavekortet, skrev det ut og pakket det inn. Billigste julegaven ever! Kosta bare en konvolutt :) Neida, litt mer kostet det jo såklart. Inni sto det at vi skulle ta toget til Kristiansand og bo på hotell en helg, og spise middag på en fin restaurant.

Og det var planen, til for ca 3 uker siden. Da ombestemte vi oss og bestilte cruise med MS Stavangerfjord til Hirtshals og Langesund i stedet. Og i kveld drar vi altså :)

Slik ser båten ut, og vi har flottet oss og bestillt en nydelig suite for turen og bestillt buffet til både frokost, lunsj og middag på lørdag :) Se bare her hvor fint vi får det i suiten:

Tror du jeg gleder meg, eller? Oh jess!

7 kommentarer

Anna Madelen

21.02.2014 kl.13:32

Åååh, sjalu :)

frodith

21.02.2014 kl.21:17

Det ser kjempedeilig ut, kose dere masse :-) God tur :-) Jeg er på Spa :-) klemmer <3

Lithanna

27.02.2014 kl.22:38

Hallelujah, det ser vanvittig deilig ut. Huske å kose dere SKIKKELIG! Vel fortjent ^_^

muumimamma

28.02.2014 kl.00:19

Lithanna: å ja vi storkoste oss :))

Ida Lyrics

07.03.2014 kl.14:43

stas!!

Fotballmammaen

09.03.2014 kl.22:16

Wow, så flott suite!! Kos dere, nyt det!

Og det var en veldig god ide til etterfølgelse ;-))

muumimamma

12.03.2014 kl.01:24

Fotballmammaen: Kan absolutt anbefales :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits