Åh! Det må jeg fortelle!

Min datter på 18 år er russ i år. Hun har nettopp fått russeutstyret sitt (Bukse, bag, russekort og masse stæsj) Og jeg har fått klar beskjed om at jeg må være med å tegne på buksa hennes. Hun skal ha den full av sine barndoms barne-TV-helter fra 90-tallet. Sesam Stasjon, Fragglene, PowerPuff-jentene, ScoobyDoo osv osv.... Jaja..

Nå er hun sammen med rettslæreklassen i Brüssel og koser seg. De skal selvfølgelig følge et program og besøke masse steder som  har med skolen å gjøre, men de koser seg nok for det :)MEN: Det jeg ville fortelle er rett og slett at hun fikk vite for noen dager siden at hun har fått plass på  Kingston University i London (1. valget). Hvor bra passet ikke det da, siden vi har bestillt tur til London, bare jeg og henne, for å gå på åpen dag på Kingston! Det varer bare et par timer, så vi kunne tatt det som en dagstur. Men vi skal reise den 29 april, og kommer hjem 1. mai. 3 dagers jentetur altså :) Og i tillegg har hun fått vite at rådgiveren skal ordne med spesialopplegg for oss på Kingston når vi kommer dit, siden hun allerede har fått plass :)) Og sånn ser det ut der hun skal være :)

 
Så i September flytter altså jenta mi til London og skal være der i 4 år! Det er lenge! Og siden hun skal studere Internasjonal juss, får hun også tilbud om å ha et praksisår i enda et annet land... jeg aner IKKE hvor det blir henne! Det blir LITT skummelt å la henne være så lenge borte,og så LANGT borte. Jeg fikk jo litt trening i sommer, da hun var en måned på Cuba, mens vi var på Gran Canaria... men det var godt å få henne hjem igjen da :) Snart har jeg altså bare et barn igjen hjemme, og hun er straks 14 år... vokser til hun også gitt!

Vel. uansett må man jo bare gratulere! Bra jobba, Caroline! Lykke til med studentlivet i London. Jeg håper du får en fantastisk tid som student!

8 kommentarer

frodith

12.03.2014 kl.08:13

Det blir jo kjempekos med en jentetur i den sammenhengen da :-) Herlig! Og at hun KOM inn!! Hun har vel gode karakterer da :-) FLinke jenta di :-) Kos! Ha en fin dag Muumi :-) Klem <3

Fotballmammaen

12.03.2014 kl.08:17

Wow! Jeg nærmest føler at du sprekker av stolthet - og det med god grunn! Gratulerer så mye til Caroline og til mamma!

muumimamma

12.03.2014 kl.08:23

Fotballmammaen: Klart man er stolt :) Men det er litt skummelt også da..,

muumimamma

12.03.2014 kl.08:25

frodith: Ja jentetur er bra, og karakterene er bra :) fin dag til deg også :)

Den lille Pandaen c:

13.03.2014 kl.14:46

aww! Barndomsminner fra tv.. DET VAR EN GOD IDE Å HA PÅ RUSSEBUKSA :D

Helge

13.03.2014 kl.14:52

Gratulerer med Dagen(leste det hos Frodih)

muumimamma

13.03.2014 kl.14:54

Helge: hehe, takk for det, men det er nok ikke meg. Det er Mimmimor som har bursdag :)) Men veldig kjekt at du tenkte på meg da :))

muumimamma

13.03.2014 kl.14:55

PandaCat~: ja, ikke sant? :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits