Så rydder man litt :)

I vennelista... Jeg gjør det av og til på FB, men kommer sjelden på å gjøre det på bloggen.

Men i dag har jeg kvittet meg med endel navn på min venneliste her. Og det er det de er, navn...

Enkelte av de som forsvant er aktive nok, men blir for sære eller kontroversielle for min smak. Heldigvis er det opp til meg selv hvilken type overskrifter som skal flashe imot meg når jeg åpner bloggen. Men de fleste som forsvant i denne omgangen er bare navn... Rett og slett fordi jeg ikke ser at de skriver noe lenger, og det er da mye mer interessant å ha venner på lista som faktisk er der og skriver innlegg, hvertfall fra tid til annen. (Er redd endel av mine faste bloggere kan tenke sånn om meg også.. Sorry! Jeg er delvis tilbake for tiden :)

Men det var vel det fra meg i dag, hvertfall foreløpig. Man vet jo aldri når det dukker opp noe å blogge om :) Ha en strålende søndag :)

9 kommentarer

frodith

16.03.2014 kl.15:12

Jeg ser jeg er her fremdeles :-D Bra :-) Ja, jeg røsker ut noen innimellom jeg også, uten advarsel, hvis de bare er fyll masse og aldri hører fra seg på noen måter. Jeg er på landet i dag. Kaldt her. River mer filler til rye :-) Ha en fin dag :-) klem <3

muumimamma

16.03.2014 kl.16:29

frodith: ja klart du er der :)) Det er jo stort sett bare de som jeg ikke ser snurten av lenger som er borte da :) Og noen veldig få utenom som ikke er helt min gate likevel :) Kos deg masse på landet med filleriving :)

Vera Lynn

16.03.2014 kl.18:02

Jeg gjorde det samme for en stund siden, og det var personer som hadde interesser så langt fra mine at jeg skjelden leste bloggene. Skader nok ikke å rydde litt innimellom :o))

fembarnsmamma

16.03.2014 kl.21:41

Koselig at jeg fremdeles henger med;)

muumimamma

16.03.2014 kl.23:34

Vera Lynn: helt enig, Ser ikke helt vits i å ha vennelista full av blogger jeg ikke gidder lese... De må sammenfalle litt med mine egne interesser,

muumimamma

16.03.2014 kl.23:35

fembarnsmamma: å jada, du er der du :) Koselig å følge deg og familien i hverdagen :))

Blunck-sieri

21.03.2014 kl.15:52

jeg tror jeg er av de som er blitt slettet :-/ men no hard feelings :-) jeg vet jeg er kontroversiell, og har spesiellt sterke meninger om mangt og mye. Enten liker man det, eller ikke :-) Og det er ikke noe å være fornærmet for :-) Jeg deler fortsatt blogg innlegg, 2-3 ganger i uka hvertfall. Men ettersom helsa er vanskelig til tider, så må jeg prioritere hele tiden hvordan bruke min tid. Og da går det ofte utover manglende oppmerksomhet fra min side, manglende kommentarer osv både her på blogg.no, facebook og andre nettsteder. For når kreftene er fraværende, må jeg prioritere barna, og det som gir oss inntekt. Resten forsvinner...til det igjen kommer friskere tider .-) Ønsker deg hvert fall alt godt, og jeg har jo harr mye glede av å lese innleggene dine tidligere, og kommer sikkert ikke til å slutte med å lese de ved anledning. Riktig god helg fra meg <3

muumimamma

21.03.2014 kl.17:21

Blunck-sieri: neida, du er på lista du :)

Blunck-sieri

21.03.2014 kl.21:20

Åååå er jeg hihi, er ikke helt klok på hvordan jeg går i gjennom vennelista her jeg hehe. Men tusen takk for at jeg får henge med videre :-) det setter jeg pris på <3 Ha en super helg :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits