En STOR takk til reklamebransjen :)

Synes det er så mye fine og lærerike reklamer der ute. Jeg har lært så utrolig mye, tilegnet meg så mye kunnskap som jeg ikke ante at jeg hadde bruk for. Tusen takk til alle dere reklamefolk for alt dere har lært meg. Blant annet:

  • Håret mitt har et skjellag, som bør holdes godt lukket. Den biffen fikser Define sjampo mye bedre enn alle andre dertil egnede vaskemidler, som sikkert ikke vet hva et skjellag er en gang. Define lager for øvrig også et magisk pulver som gir håret mitt et voldsomt volum hvis jeg bare har det på helt inntil hodebunnen og gnir litt. Magisk!!!  • Hvis jeg føler meg leken i dag, så burde jeg definitivt prøve luksus glidemiddel fra kondomeriet. Det er akkurat som å ake nedover en laaaang akebakke på en dobbel gummimadrass mens man har sex. Rågøy!!!  • Hvis jeg bruker biotex vaskemiddel så kan barna mine spise bløtkake med hendene. Takk og pris, for jenta mi er allerede elleve år, og jeg sliter sånn med å lære henne å bruke skje. Nå slipper jeg jo å træle mer med det, så lenge jeg bare kjøper biotex. Yeeeeey!!!


  • Takket være vidundermiddelet AC 3 comfort så kan jeg nå slippe å stå og gni rompa mot et tre hvis jeg klør i bakstussen, eller har andre problemer med rassoteket. Godt å vite siden folk fort blir stående og stirre når jeg står og gnur meg mot trestammen. Reklamen er for øvrig ganske misvisende. Man får ikke klødd seg godt nok mot en trestamme hvis man er fullt påkledd.

  • Hvis jeg virkelig vil leve livet og være vågal og ha det gøy, så burde jeg spille nettspill på betsson, full tilt poker, maria bingo, bet24, unibet og alt mulig sånt. Alle Æ-kjendiser gjør det, så da må jo nesten jeg gjøre det også. Det er da man blir virkelig kul.... og blakk selvfølgelig, men før det er man bare kul.  • Folk som bruker omo color er skikkelig fornøyde, og liker å gi solid uttrykk for det hvis noen tilfeldigvis har dukket opp med et kamera og spurt dem hva slags vaskemiddel de bruker. Helt tilfeldig altså, ingen regi her. Lover. OMO COLOR!!!  • For å holde toalettet i heimen fresht så må jeg kjøpe meg WC duck med sånne geleklumper som jeg kan sette fast på innsida, slik at jeg slipper den skumle bakteriefylte beholderen som wc-klosser ellers ligger i. Den lille plast-greia er jo så uhygienisk og ekkel, så hvis jeg unngår den og bare har sånn fin geleklump så kommer nok dassen her i heimen til å være helt bakteriefri... i hvert fall helt til noen faktisk bruker den da.  • Brit Elisabeth Haagensli går ned i vekt uten å ane hvorfor. Ærlig talt så synes jeg vel mer det er en grunn til å kontakte lege, snarere enn å gå ut i media... Men når alt kommer til alt, så vet hun jo hvorfor, selv om hun sier at hun ikke aner hva som skjer. Hun tar vidundermiddelet 30 days. Det er et fantastisk slankemiddel som gjør at det eneste du egentlig trenger å gjøre i tillegg er å spise sunnere og trene mer. Da går man ned i vekt. Er ikke det fantastisk? Hvem hadde trodd det liksom, mindre mat og mer aktivitet... og 30 days. Virkelig nyskapende.  • Hvis gubben byr meg en skive med norvegia gulost på, så burde jeg snarest finne ut hva det er han pønsker på... Nå er det slutt på å komme hjem med blomster og sjokolade hvis man har driti på draget. Heretter er det norvegia som gjelder. Egentlig er jeg ikke så voldsomt glad i ost, men i følge reklamen, så er det nå visst sånn det er.  • Hvis jeg fyller huset med alle de forskjellige jif-produktene så er det faktisk mulig å få gjort vårrengjøringen på bare 30 minutter. Tydelig at de folka der aldri har sett huset mitt. 

 

Ja, man kan lære utrolig mye av reklameverdenen. Burde vel egentlig bare bli sittende konstant foran tv'n så jeg er sikker på at jeg ikke går glipp av noe essensiell kunnskap. Bra jeg har god sofa.

(Fritt lånt og modifisert, av noen som har lånt av noen som har lånt osv osv...)

2 kommentarer

frodith

08.04.2014 kl.19:30

Ha-ha, det var veldig morsomt da, og veldig sant det der :-) De lager jo så mye ut av de filmene så man husker nesten ikke hva de reklamerte for til slutt :-D

synnovesyr

09.04.2014 kl.15:15

Ha ha,artig lesing:)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits