Dekk er dyrt!

Men hvis man tar litt omveier, kan man spare mye penger :)

Vi har dekkhotell hos Dekk1, og da er vel det mest naturlige at vi kjøper dekkene der når vi trenger nye dekk.

Da vi satte på vinterdekkene i høst fikk jeg beskjed om at vi måtte ha nye sommerdekk. Ok, det visste jeg. Og jeg spurte om pris på de dekkene vi bruker. Det ville komme på 4500 kr. PLUSS dekkskift og dekkhotell på 900 kr. Altså totalt 5400 kr. Det er IKKE billig!

Men, vi er jo medlem av NAF. Og som NAF medlem får man rabatt på dekk hos Dekkmann. Så i dag dro jeg til Dekkmann for å kjøpe dekkene der. Jeg hadde sjekket pris på nettet, og det skulle komme på 3686 kr. Så skulle jeg ta dem med til Dekk1 og få dem på bilen. Jeg kjørte og kjøpte dekkene, og det kom ikke på mer enn 2827 kr! Fordi den prisen som var oppgitt var ferdig montert på bilen :)

Hos Dekk1 betalte jeg de vanlige 900 kr for skift og hotell. Dvs at jeg har gitt totalt 3727 kr for det jeg ellers måtte betalt 5400 kr for hvis jeg ikke hadde giddet å sjekke prisen andre steder :)) jeg har altså spart ca 1700 kr bare fordi jeg brukte 5 min på Internett og kjørte ca 15 km ekstra.

Jeg er fornøyd med meg selv :))

2 kommentarer

frodith

15.04.2014 kl.13:39

Ja, da har du god grunn til å være fornøyd :-) Da kan du ta deg en tur ut å spise på restaurant :-D Det hadde jeg gjort :-D Ha en fin dag :-)

Fotballmammaen

16.04.2014 kl.09:22

Ja man kan spare mye på slikt. Selv er jeg god på det i små perioder, kremt..

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits