I påsken skal det bygges :)

Jeg bestillte nytt kaninhus fra en dansk nettbutikk. Nå har det kommet, så med en gang det slutter å regne, skal vi ut å bygge det sammen :) Vi har også kjøpt stenderverk og netting til en luftegård rundt huset, slik at vi kan la kaninhuset stå åpent hele tiden.

Regner med å begynne i morgen, også må jeg få malt det, for at det skal være holdbart..

Med en gang det står klart, tar vi med oss Tuffsan i bilen og kjører til Kvinesdal. Der skal hun få treffe en kaningutt som skal være med oss hjem. Kryss fingrene for at det ikke blir masse slossing :))

Så slik blir vår påske. Hva skal du gjøre i påsken?

4 kommentarer

frodith

17.04.2014 kl.13:58

Gleder meg til å se det buret, i flere etasjer, og blir moro å se en ny liten kaninmann der også :-D Blir bra for Tufsan :-D

Jeg skal en liten harrytur til, i morgen, skal besøke Engla og møte Ladyen, OG jeg har jo startet påskenøttene mine, og skal ha det noen dager til :-) Ha en fin dag, klem <3

muumimamma

17.04.2014 kl.14:34

frodith: ja nå har jeg prøvd meg på dagens nøtter :)

Siv Svanem

17.04.2014 kl.19:45

En liten kjæreste må det da være plass til.

muumimamma

19.04.2014 kl.16:57

Siv Svanem: jepp :) Det blir så fint så :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits