Skummelt!

I går kveld var det baluba i gatene her!

Masse politi, hunder og ambulanse bare noen meter fra huset våres. En mann er alvorlig skadet etter knivstikking og politiet lette i flere timer i området her, både i gater og hager med hundene for å finne den som gjorde det. Sånt er skummelt, vi bor jo liksom i et rolig nabolag hvor det aldri skjer noe.
De drev på og lyste med lykter og tok bilder i det hvite huset på bildet, og hagen utenfor da jeg la meg, og utpå natten hadde de pågrepet en mann og en dame på 23 og 29 år. Men ut fra avisene er de ikke sikre på hvilken rolle de har hatt i dette dramaet.

Jeg er mørkeredd fra før, og kan ikke akkurat si at dette gjør det noe bedre.

Og det ekleste er for min del at på den tiden det skjedde, sendte jeg Julie ut for å mate kaninene i hagen. Bare 20-30 meter unna det som skjedde! Huff, får frysninger!

(Bildet i avisen tok min datter fra kjøkkenvinduet vårt. Det viser politibilen som sto ved huset hvor det skjedde, og folk som blir avhørt av politiet)

2 kommentarer

frodith

13.05.2014 kl.11:47

Uff, så ekkelt :-/ Her var det en som satte fyr på seg selv, rett i vårt nabolag :-/ Ganske ekkelt når det skjer så mye sånt. I Oslo skjer det jo en del, men ikke så moro når det skjer så NÆRME i min del av byen :-P

Siv Svanem

14.05.2014 kl.10:51

Uff da ekkelt-

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits