Nedtellinga har begynt!

Nå går det fort mot ferie, og her er vårt hjem i tre uker i sommer :)

Vi skal bruke ferien i år til å oppleve kystnorge, og litt innlandet også :)

Fra Stavanger og nordover omtrent til Tromsø, tenker jeg. Da følger vi kysten nordover, og E6 hjem igjen eller noe :)

Og jeg gleder meg som en liten unge!

Det blir nok ikke den billigste ferien vi har hatt, for det er en SVÆR bil, og med alle bomstasjoner og ferger, skyter nok prisen i været. I tillegg til leien da. Huff! Men det stopper ikke oss, dette skal bli en super ferie! Og når vi kommer hjem skal vi kjøpe oss ny bil så den vi har får hvilt seg litt. Den er 17 år og er kjørt ca 350000 km.... Så den fortjener litt fri syns vi :) Men vi skal beholde den gamle så lenge det er liv i den for det. Den er jo nesten et familiemedlem :)

Skal du gjøre noe spennende i sommer?

4 kommentarer

Siv Svanem

07.06.2014 kl.10:41

Vi kjørte i bobil nprdover for tre år siden og hadde en kjempeopplevelse. God tur.

muumimamma

07.06.2014 kl.10:59

Siv Svanem: takk :) Vi hadde også bobilferie i 2008, nordover i Sverige og E6 tilbake :)

Tonje

13.06.2014 kl.07:14

Åh, dere kommer til å få en helt herlig ferie, det er jeg sikker på!! For en frihet da gitt :-)) Kjæresten og jeg har kjøpt oss hus og blir samboere 1.juli, det er vel strengt tatt våre ferieplaner ;-P En svipptur til Sverige sammen kidsa og campingvogn på slep blir det forhåpntligvis tid til. God tur og god ferie når den tid kommer.

muumimamma

13.06.2014 kl.12:22

Tonje: takk for det :) Skal innom dattera i Oslo også. Hun og kjæresten flytter også inn i eget hus 1. juli :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits