Ut på tur, aldri sur :)

I dag satt jeg og tenkte på hvor flinke jeg og gubbelille har vært til å gå på tur de siste ukene, og fikk lyst til å gå tur i dag også. Vi ble enige om å dra til Forsand og gå på en liten fjelltur,men da vi kom dit vi skulle, så vi at det var mye brattere og høyere enn vi trodde, så vi kjørte videre innover forsand til Øvre Espedal og gikk derfra heller.

Vi gikk derfra og oppover Røssdalen. Veldig fint landskap, med skikkelig norsk urskog, langs en elv oppover en trang dal. Og slik så det ut der vi gikk:

Klar til grilling, lam på menyen ser det ut til, hehe!

Og ferga ble ganske full på vei hjem igjen.

Men vi hadde oss en fin tur. Til tross for nysgjerrige og innpåslitne sauer som sikkert er vant til at turfolkene har noe godt i sekken :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits