Jippi!

Nå har jeg vært i en hel evighet uten egen PC eller noe. Har kun hatt mobilen min, og av og til har jeg fått låne PC. Det er utrolig tungvint å blogge uten PC har jeg funnet ut.

Men nå! Nå har jeg ordna meg en Macbook, så nå kan jeg gjøre hva jeg vil! Jippi! Måtte bare si det :)

Nå ser du nok mer til meg etterhvert vil jeg tro :)

2 kommentarer

frodith

18.06.2014 kl.22:31

Ja, skjønner godt at du ikkr orket stort blogging på mobil. Jeg synes det er slitsomt selv fra nettbrettet jeg, for jeg får ikke skrevet touch. Men her på sykehuset har jeg ikke orket å ha med laptop. Orker ikke SÅ mye blogg uansett :-P Bra du er tilbake nå da :-)

muumimamma

18.06.2014 kl.22:47

takk takk :)
helt tilbake er jeg ikke enda men det blir lettere å blogge ihvertfall :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits