På tur til Viglesdalen

I går var jeg og gubbelille på fjelltur. Vi gikk totalt 15 km, og turen gikk omtrent bare oppover på vei opp, og nedover på vei ned.
Turen gikk fra Nes i Hjelmeland opp til Viglesdalshytta, som drives av DNT. Vi brukte 6 timer t/r, og var ca 10 timer borte hjemmefra inkl kjøring og ferger. Tung men flott tur :)

Og her er glimt fra turen vår:

4 kommentarer

frodith

24.06.2014 kl.10:13

Herlig Muumi :-) Det er så godt å gå tur. Bare GÅ PÅ liksom :-) Det liker jeg også som du vet, i mange timer. Trenger ikke LØPE liksom, men gå lenge. Super opplevelse. Fine bilder også, følte jeg var på tur selv litt :-) Klem <3

muumimamma

24.06.2014 kl.10:41

Ja fin tur var det. Men kjente det godt gitt :)
Jeg ble ganske andpusten på de bratteste stedene oppover, og nedover måtte jeg tidvis gå baklengs fordi knærne verket som besatt... :/

frodith

24.06.2014 kl.10:55

Jeg får også veldig vondt i knærne og går baklengs til slutt. Menisken, er det ikke? :-o Jeg tror liksom det... Du misset Galleriet i går da :-D Du fikk noen stemmer, men vant ikke :-/ Men du har jo vunnet noe før så :-)

muumimamma

24.06.2014 kl.11:24

meniskene er ikke gode, nei. Gjør ikke noe at jeg ikke vant da :) Jeg har hatt det litt travelt de siste dagene, så jeg har helt glemt bloggen! Det var mange fine skygger :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits