Snart helt uten barn.... !

Nemlig. For nå har Julie reist på hyttetur med ei venninne og familien.. hun blir vekke over en uke, og er ventet hjem på mandagen. Caroline reiser også på hyttetur førstkommende onsdag, og blir til søndag. Dvs ca 5 dager der vi voksne kan gjøre hva vi vil! Jeg har nok en mistanke om at det vil bli ganske late dager, men hvem vet? Kanskje finner vi på å rydde, male, eller noe annet konstruktivt. Time Will show :)

4 kommentarer

frodith

29.06.2014 kl.15:23

Ja, du fr kose deg med mannen ALENE da :-) Blir nok deilig drive litt dank for dere alene. Kose dere masse. Ta det sparket hva som skal skje <3 klem fra en pakkeklar hne <3

solkro

29.06.2014 kl.18:24

Jeg ver meg ogs i vre alene,dronninga flytter i august og da blir jeg alene med gubben , men vi skal nok kose oss:)men en uvant situasjon blir det jo nr minstebarnet flytter.

Ha en fin uke og goe knib<3

muumimamma

29.06.2014 kl.22:05

Ja det blir nok mer slappav enn jobbing :) god ferie!

muumimamma

29.06.2014 kl.22:07

nest yngste mi flytter til London i september... det blir rart ja..

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjrlighet for vesker! (PS: N er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt f ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforseprsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for ogs :) Hvis du bare er ute etter venner p vennelista som kan bidra til at du nr topplista, trenger du ikke sprre meg. Vennskap skal vre gjensidig... s var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits