Melankoliens mester

Ja, akkurat, melankoliens mester, kongen av melankoli eller hva du nå vil. Jeg snakker selvfølgelig om Jan Eggum.

Jeg elsker musikken hans. Men det jeg har funnet ut, er at jeg ikke er fullt så glad i den når det ikke er han selv som synger. I går leide jeg film på altibox. «Ta meg med» er en slags musikal som baserer seg på musikken hans, og litt av Halvdan Sivertsen. Den handler om fem naboer i en bygård, og livet deres.
Rar film må jeg si. Jeg fikk ikke helt tak i historien, og med mange andre som synger, ble det bare snålt/merkelig i mine øyne, siden sangene ble helt annerledes.

Hvis du liker Eggum og vil se filmen, så vil jeg bare si: Ikke ha alt for store forhåpninger. Filmen er sikkert bra hvis man ikke kjenner sangene hans særlig, og hvis man klarer å fange den røde tråden gjennom filmen. Men jeg ble litt skuffet, det må jeg ærlig innrømme.

2 kommentarer

Lithanna

16.07.2014 kl.10:10

Det er faktisk i det siste jeg har fått litt sans for musikken hans. Han har noen kule sanger ;)

muumimamma

16.07.2014 kl.10:26

Jeg digger musikken hans. Han er rett og slett genial :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits